A GKI tanfolyamok típusai

A GKI – azaz gépkocsivezetői –  tanfolyamok összesen kétféle szakmára nyújtanak alap és továbbképzéseket. Ezek: autóbuszvezetői, tehergépkocsi vezetői tanfolyamok.

Ezeket alapképzéseken és továbbképzéseken, sőt különbözeti képzéseken is lehet tanulni. A látszólag bonyolult rendszerről korábban már írtunk, de ha nem világos, hogy mikor melyik tanfolyamot kell választania, kérdésével forduljon bizalommal a Transzport Studiumhoz.

GKI tanfolyamok

GKI tanfolyamok

Mik azok az összevont tanfolyamok?

A GKI tanfolyamok ára bizony nem olcsó, ugyanakkor aki meg akarja állni a helyét a munkaerőpiacon, valamint saját lehetőségeit is meg akarja sokszorozni, annak érdemes több GKI képesítést is megszerezni.

Erre adnak kedvezményes lehetőséget az ún. összevont tanfolyamok, amelyeket alapképzésben és továbbképzésben is választhatunk. Az összevont GKI tanfolyamok ára jóval kedvezőbb, mintha a buszvezetésre és a tehergépkocsi vezetésre jogosító GKI kártyát külön-külön szereznénk meg.

A GKI összevont gépjárművezetői alapképzés célja a az autóbusz- és tehergépkocsi vezetői ismeretanyag alapjainak együttes átadása. A tanfolyam azon személyek részére ajánlott, akik megszerezték a C1, C1+E, C, C+E kategóriájú (2009. szept. 9-ét követően) és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú (2008. szept. 9-ét követően), vagy ezekkel egyenértékűnek elismert vezetői engedélyt.

Az alapképzésre szervezett összevont GKI tanfolyam ára 179.000 forint, szemben a GKI autóbuszvezetői alapképzés és a GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés külön-külön számolható 128.800 forintos árával. Látható, hogy az összevont GKI tanfolyam ára jóval kedvezőbb az egyedi tanfolyamok összegénél.

A GKI összevont járművezetői továbbképzést azok számára ajánljuk, akik C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel rendelkeznek, és nem kötelezettek az alapképzés elvégzésére, illetve az alapképzés megszerzése után, ötévente meg kell újítaniuk a GKI kártyájukat, még az érvényességének lejárta előtt.

A továbbképzésre szervezett összevont GKI tanfolyam ára 72.000 forint, szemben az autóbuszvezetői továbbképzés és a tehergépkocsi vezetői továbbképzés egyenként 69.000 forintos árával. Itt is szembetűnő, hogy az összevont GKI tanfolyam ára jelentősen olcsóbb, mint a külön szervezett képzések árainak összege.

Biztosítsa helyét tanfolyamainkon, jelentkezzen még ma! Iskolánkban naprakész tudást szerethet!

Hasonló cikkek

GKI vizsga – árak, szabályok, információk... GKI kártyával minden közúti fuvarozásban részt vevő személynek rendelkeznie kell a szabályok szerint. De mégis mire való ez a kártya és mi változott a...
Már bárhonnan tanulható Mindenkinek GKI vizsgát kell tennie, aki gépkocsivezetőként dolgozik, vagy aki autóbuszos személyszállítással foglalkozik. A GKI vizsga előtt először ...
A legfontosabbak a GKI vizsgáról GKI vizsgát kell tennie mindenkinek, aki autóbuszt vagy 3,5 tonnánál nehezebb járművet akar vezetni közúton. A teljesség kedvéért GKI vizsga szükséges...
A biztonság jegyében Vannak szakmák, melyek megszerzése mindig jó befektetés, ilyen a tehergépkocsi és az autóbuszvezető hivatás is, főleg most, amikor mindként szegmensbe...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!