5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI összevont járművezetői továbbképzés

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az összevont járművezetői GKI továbbképzés a továbbképzési képesítések együttes (autóbusz- és tehergépkocsi-vezetői képesítés) megszerzésére irányuló tanfolyam. Az összevont GKI továbbképzést, annak a személynek kell elvégeznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Érvényesség

A továbbképzés a megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezetőnek ötévente GKI továbbképzésen kell részt vennie.

Jelentkezés feltételei

Jelen GKI továbbképzésünkre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI továbbképzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, a korábban megszerzett képzési igazolvány.

Tanfolyam menete

A tanfolyam szimulátoros képzéssel indul a vizsgát megelőző szombaton. Elméleti képzés: vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán 9:00 és 18:20 között, valamint a vizsga napján, csütörtökön 8:50 és 10:30 között.

Vizsga

Csütörtöki napon, 11:00 órakor.

4 tesztlap megírása képezi az írásbeli vizsgát, a következő témakörökban: 

  • a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés,
  • előírások alkalmazása, 
  • egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika
  • kiegészítő ismeretek

Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A GKI továbbképzés elvégzését követően, ha személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI összevont járművezetői továbbképzés 72 000 Ft Jelentkezés