GKI összevont járművezetői továbbképzés

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Felhívjuk figyelmét, hogy ebből a tanfolyamból elérhető az online, e-learning alapú képzésünk is: GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning) vagy GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning) vizsga nélkül

A tantermi képzést minimum 10 fő esetén tudjuk csak elindítani. Cégek esetén csoportos jelentkezés javasolt, amely esetén nagyobb létszámnál kedvezményt is tudunk biztosítani a listárból. További információért keressen elérhetőségeinken.

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az összevont járművezetői alapképzés az autóbuszos és tehergépkocsis GKI igazolvány megszerzésére irányuló képzés. Az összevont alapképzést, annak a személynek kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Érvényesség

A GKI igazolvány a megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezetőnek ezért ötévente GKI továbbképzésen kell részt vennie.

A két GKI igazolvány együtt jobban megéri!

Anyagilag is jobban jár, ha ezt a képzést választja, mivel az összevont járművezetői alapképzés díja 30%-kal olcsóbb, mintha az autóbuszvezetői és tehergépkocsi vezetői vizsgát külön tenné le. Ráadásul, ha egyszerre szerzi meg az összevont GKI igazolványt, akkor a munkaerő piacon is nagyobb eséllyel helyezkedik el, lévén, hogy több munkakört is be tud tölteni, mintha csak az egyik GKI igazolvánnyal rendelkezne.
A képzésen többek közt elsajátítható az árufuvarozásra és a személyszállításra vonatkozó biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismeretek. Iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db szabvány igazolványkép.

Tanfolyam menete

Pillanatnyilag csak e-learning formában elérhető!

Vizsga

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt (SZEV)

Van

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt (SZEV)

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt (SZEV)

kiegészítő ismeretek

Teszt (SZEV)

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Nincs

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Nincs

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Nincs

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Pótvizsga díjak

Pótvizsgára jelentkezés díja: 5.000.- Ft/alkalom, melyet a pótvizsga alkalmával egyszer kell megfizetni. Ezen felül a sikertelen vizsgaelemek után 

  • SZEV-es vizsga díja:   10.500.- Ft/db

További ajánlott tanfolyamok

A GKI igazolvány megszerzését követően, ha személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.