Kiegészítő szolgáltatások

Éves munkavédelmi-, balesetvédelmi- és KRESZ-oktatás

Kurzusunkon elsajátíthat minden olyan ismeretet, amelynek a 2011-ben módosított, a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásai szerint az adott munkakör betöltése esetén birtokában kell lennie.

Mérnöki szaktanácsadás

Mérnök végzettségű oktatóink szaktanácsadást nyújtanak a belföldi és nemzetközi árufuvarozás, a szállítmányozás, a raktározás és a logisztika területén tevékenykedőknek. Tanácsokkal látják el őket, hogyan járjanak el különböző problémás helyzetekben, illetve segítenek értelmezni a munkakörükkel kapcsolatos jogszabályokat.

Számítástechnikai szaktanácsadás

A fuvarozással, személyszállítással, szállítmányozással foglalkozó alkalmazottak és vállalkozók megtanulhatják a munkájukhoz szükséges informatikai alkalmazások kezelését, valamint a szükséges adminisztrációs tevékenységek elvégzését.

Járművezetési gyakorlat elmélyítése

Egyedülálló szimulátoros képzésünk segítségével az általuk vezetett vagy vezetni kívánt járműkategóriához való jogosítvánnyal rendelkező hallgatók elmélyíthetik gyakorlati ismereteiket. A tanfolyam elvégzése után magabiztosan vezethetnek különböző időjárási körülmények között (esőben, hóban, ködben), vészhelyzetben, illetve az üzemanyag-takarékos autózást és a baloldali közlekedést is begyakorolhatják.