Jelentkezés

Tanfolyamainkra egy online űrlap kitöltésével és elküldésével tud regisztrálni, helyét biztosítani a képzésen és a vizsgán.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben bármelyik szaktanfolyami képzésen és vizsgán szeretne részt venni, úgy részvételi szándékát szeretnénk megkönnyíteni a fenti lehetőséggel.

Az online jelentkezés csupán szándéknyilatkozatnak tekinthető. A vonatkozó rendeletek értelmében a jelentkezőknek személyesen kell megjelenniük iskolánkban és a bemutatott eredeti okmányai alapján készített hatósági jelentkezési lapot alá kell írnia.

A jelentkezés tehát csak személyes megjelenéssel válik hivatalossá.

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy bizonyos tanfolyamok esetén a túljelentkezés és a tantermek befogadóképességeinek korlátai miatt, a jelentkezési határidő előtt is előfordulhat, hogy nem tudunk az adott tanfolyamra több jelentkezést elfogadni. Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy előzetesen tájékozódjanak a lehetőségekről elérhetőségeinken!

Online jelentkezés

Az online jelentkezéshez kattintson arra a tanfolyamkategóriára, amely érdekli. Megjelenik az oldalon egy űrlap, melynek pirossal megjelölt mezőit mindenképp töltse ki. Adja meg személyes adatait, ha van kuponkódja, adja meg a megfelelő mezőben, majd válassza ki, hogy melyik tanfolyamon és mely időpontban szeretne részt venni. Ha kitöltötte a szükséges mezőket, kattintson a lap alján található "Tovább" gombra, amikor is a rendszer ellenőrzi, hogy minden szükséges mezőt kitöltött-e és Ön is ellenőrizheti adatait még egyszer, a jelentkezési lap elküldése előtt. Amennyiben mindent rendben talált, kattintson a "Jelentkezés elküldése!" gombra.

A jelentkezési lap beérkezése után rövidesen a megadott e-mail címen vagy telefonszámon megkeressük Önt, és visszaigazoljuk jelentkezését. Kérjük az e-mail cím megadásakor figyeljen a helyes cím megadására! Ellenkező esetben nem fogunk tudni Önnek e-mail-t küldeni!

Gépkezelői tanfolyamhoz szükséges dokumentumok