További 5% kedvezmény minden tanfolyam árából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, további 5% kedvezményt kap a tanfolyam árából, függetlenül attól, hogy az ár már akciós volt-e vagy sem!

Jelentkezés

Tanfolyamainkra kétféleképpen jelentkezhet, egy online űrlap kitöltésével, illetve a letölthető jelentkezési lap kitöltése után postán vagy faxon történő elküldésével.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben szaktanfolyami képzésen szeretne részt venni, úgy részvételi szándékát szeretnénk megkönnyíteni a fenti két lehetőséggel. Mind az online jelentkezés, mind pedig a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése számunkra csupán szándéknyilatkozatnak tekinthető, mivel a vonatkozó rendeletek értelmében a tanfolyamra jelentkezőknek személyesen kell megjelenniük iskolánkban és az eredeti okmányai alapján a szükséges hatóság által kibocsátott dokumentumokat ki kell tölteniük, aláírniuk.

A jelentkezés tehát csak személyes megjelenéssel válik hivatalossá.

Online jelentkezés

Ha az egyszerűbb és kényelmesebb online jelentkezést választja, kattintson arra a tanfolyamkategóriára, amely érdekli. Megjelenik az oldalon egy űrlap, melynek pirossal megjelölt mezőit mindenképp töltse ki. Adja meg személyes adatait, ha van kuponkódja, adja meg a megfelelő mezőben, majd válassza ki, hogy melyik tanfolyamon és mely időpontban szeretne részt venni. Ha kitöltötte a szükséges mezőket, kattintson a lap alján található "Tovább" gombra, amikor is a rendszer ellenőrzi, hogy minden szükséges mezőt kitöltött-e és Ön is ellenőrizheti adatait még egyszer, a jelentkezési lap elküldése előtt. Amennyiben mindent rendben talált, kattintson a "Jelentkezés elküldése!" gombra.

A jelentkezési lap beérkezése után rövidesen a megadott e-mail címen vagy telefonszámon megkeressük Önt, és visszaigazoljuk jelentkezését.

Offline (postai) jelentkezés

Ha inkább a hagyományos módszert, azaz a postai úton való jelentkezést részesíti előnyben, kattintson a választott tanfolyamhoz tartozó jelentkezési lapra az alábbiak közül. A dokumentum megnyitásához valamilyen PDF-olvasó program, például Adobe Reader szükséges.

A letöltött jelentkezési lapot töltse le a számítógépére, nyomtassa ki, majd kézzel töltse ki, és juttassa el hozzánk postán (1108 Budapest, Kozma utca 7.) vagy faxon (+36-1-260-8218).

Ha bármilyen kérdése vagy problémája adódna a jelentkezéssel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk.