5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Tanfolyam kategóriák és típusok

A Transzport Studium Kft. különböző alap- és ismeretfelújító tanfolyamokat, illetve vizsgákat szervez a közlekedés területén dolgozó szakemberek, például szállító-, fuvarozó gépkocsivezetők számára.

A tanfolyamok célja, hogy a hatósági előírásoknak megfelelően adják át a szükséges ismereteket a hallgatók számára, illetve felkészítsék őket a vizsgára. Sikeres vizsga esetén hatósági vizsgabizonyítványt kapnak.

ADR tanfolyamok

Alap- és szakképzéseinket azon tehergépjármű-vezetőknek ajánljuk, akik veszélyes áruk tartányos vagy egyéb járművel történő közúti szállításával szeretnének foglalkozni; jelenleg is ezzel foglalkoznak, azonban szükségük van meglévő ismereteik felújítására; illetve szeretnék kiterjeszteni tevékenységüket több tartányos árucsoportra. A kurzuson elsajátíthatják a tartányos járművek kezelését, valamint a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos tevékenységek irányítását, ellenőrzését.

Gépkocsivezetői kiegészítő képzések

Kiegészítő szaktanfolyamainkat azoknak a megfelelő járműkategóriára való jogosítvánnyal rendelkezőknek ajánljuk, akik digitális tachográffal felszerelt járműveket szeretnének vezetni, illetve szállítmányozással foglalkoznak, így szükségük van a biztonságos rakományrögzítés technikáinak ismeretére. Utóbbi azért elengedhetetlen egy fuvarozó számára, hiszen ő a felelős azért a kárért, amely a küldemény átvételétől az átadásig terjedő idő alatt annak sérüléséből keletkezik.

GKI online tanfolyamok (e-learning)

Az online GKI tanfolyamokat azoknak a gépkocsivezetőknek ajánljuk, akik autóbuszos személyszállítással szeretnének foglalkozni, vagy tehergépkocsival árufuvarozást szeretnének végezni, de nincsen idejük/lehetőségük résztvenni a tantermi oktatáson.

OKJ-s gépkezelői tanfolyamok

Emelőgép-, földmunkagép- és targoncakezelői tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik szakmunkásként az építőiparban szeretnének elhelyezkedni, és például híd- és futódarut, villamosemelőt, szivattyút, targoncát kezelni. A tanfolyamra 18. életévét betöltött, 8 általános iskolai végzettséggel és egészségügyi alkalmassággal rendelkezők jelentkezhetnek.

Képzési program megnevezésenyilvántartásba vételi száma
OKJ 32 582 02 azonosító számú
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
Targoncavezető
E-000208/2014/A-001
OKJ 32 582 02 azonosító számú
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
Emelőgép kezelő (kivéve targonca)
E-000208/2014/A-002
OKJ 32 582 02 azonosító számú
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő
E-000208/2014/A-003
OKJ 32 582 02 azonosító számú
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
Építésianyag-előkészítő gép kezelő
E-000208/2014/A-004
OKJ 32 582 02 azonosító számú
Építő- és anyagmozgató gép kezelője
Energiaátalakitó-berendezés kezelője
E-000208/2014/A-005

Vállalkozói szaktanfolyamok

Vállalkozói szaktanfolyamainkat azon fuvarozással, szállítmányozással vagy személyszállítással foglalkozó munkavállalóknak ajánljuk, akik tevékenységüket a jövőben vállalkozóként szeretnék folytatni. A kurzuson elsajátíthatják a szükséges, a közlekedési területtel kapcsolatos gazdasági és jogi ismereteket. Így sikeresen működtethetik saját fuvarozó vagy szállítmányozó vállalkozásukat, és elkerülhetik, hogy összetűzésbe kerüljenek a hatóságokkal.