Lepje meg családtagját, ismerősét Ajándékutalvánnyal!

Ajándékutalvány

Mi az az ajándékutalvány?

Egy szép, nyomdában készült, papír alapú utalvány, melyet a vásárló megkap a vásárlás után a megvásárolt összegnek megfelelő egyéni kuponkóddal.

Vissza az elejére

Miért érdemes ajándékutalványt vásárolni?

Az ajándékutalvány célja, hogy a befizetett összeget a jövőben tetszőlegesen felhasználhassa a kedvezményezett az iskolánk által kínált tanfolyamok bármelyikére való jelentkezéskor.

Vissza az elejére

Megvehetem én az utalványt egy családtagom/rokonom/ismerősöm számára?

Természetesen! Az utalvány megvásárolható akár saját, akár más részére is, mivel a nyomtatott utalvány egy egyedi kuponkódot fog tartalmazni. Ha mondjuk egy családtagjának szeretne ajándékba adni egy tanfolyamra való beiratkozást, de nem tudja, hogy mikor fog ráérni az illető vagy pontosan melyik tanfolyamra lesz szüksége, akkor Ön csak megrendeli az ajándékutalványt a kívánt értékben, majd a kedvezményezett fel tudja használni a neki megfelelő időpontban. Mivel az utalványon csak a kód szerepel, így annak birtokában bárki felhasználhatja azt. Ügyeljen rá, hogy a kuponkód ne kerüljön illetéktelen kezekbe!

Vissza az elejére

Meddig érvényes egy megvásárolt utalvány?

A vásárlást követő egy éven belül bármikor fel tudja használni. Ez után az utalvány érvénytelenné válik. A lejárati dátum az ajándékutalványon szerepel.

Vissza az elejére

Vissza tudom váltani a megvásárolt ajándékutalványt készpénzre?

A vásárlás után sajnos nem áll módunkban visszatéríteni az utalvány értékét.

Vissza az elejére

Hol és hogyan lehet felhasználni az utalványt?

Az utalványon szereplő kuponkódot akár weboldalunkon az online jelentkezésnél is fel tudja használni, akár iskolánkban, személyes jelentkezésnél is tudja érvényesíteni bármely választható tanfolyamunkra.

Vissza az elejére

Fel tudom használni az ajándékutalványt, ha több tanfolyamra szeretnék jelentkezni egyszerre?

Igen. Az utalvány értéke a végösszegre vonatkozóan kerül érvényesítésre. Az, hogy hány darab tanfolyamot tartalmaz egyszerre a jelentkezés, ezt nem befolyásolja.

Vissza az elejére

Ha a jelentkezésem végösszege több, mint az utalvány összege, akkor mi fog történni?

Ebben az esetben a jelentkezés végösszegéből levonásra kerül az ajándékutalvány értéke és csak a fennmaradó összeget kell kifizetni a jelentkezésnél.

Vissza az elejére

Ha a jelentkezésem végösszege kevesebb, mint az utalvány összege, akkor mi fog történni?

Ebben az esetben cégünk a kupont újra érvényesíteni fogja a fennmaradó összeggel. Tehát például ha az utalvány 50.000 forintről szól, de Ön egy 15.000 forintos tanfolyamra jelentkezett, ahol ezt felhasználta, úgy a kuponkód értékét a jelentkezés után cégünk módosítja 35.000 forintra. Az érvényességi idő ettől fügettlenül változatlan marad.

Vissza az elejére

Hogyan kapom meg a megvásárolt ajándékutalványt?

Amennyiben személyesen jön el iskolánkba befizetni az utalványra szánt összeget, úgy a vásárlást követően azonnal elkészítjük Önnek a kódot és az utalványt, melyet egyből kézhez kap. Abban az esetben, ha interneten, emailben vagy telefonon rendeli meg, úgy a vásárlás összegének sikeres átutalása vagy befizetése után, postán, ajánlott levélben küldjük el Önnek a megadott címre.

Vissza az elejére

Milyen összegben tudok ajándékutalványt vásárolni?

A vásárlásnak csak egy minimum határa van, mely 5.000 (ötezer) forint. Ezen felül bármilyen összegben tud vásárolni. Felső határ nincs.

Vissza az elejére

Hogyan tudok fizetni?

Személyesen iskolánkban készpénzzel, bankkártyával, vagy banki átutalással.

Vissza az elejére

Lenne még kérdésem, amire itt nem találtam választ.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén vagy töltse ki az alábbi űrlapot, adja meg a saját elérhetőségeit, amelyen iskolánk elérheti Önt!

Vissza az elejére

Vásárolni szeretnék ajándékutalványt!

Töltse ki az alábbi űrlapot! Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, hogy a további részleteket megbeszélhessék.

Vissza az elejére

Adatok

Amennyiben Ajándékutalványt kíván vásárolni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, majd küldje el a "Küldés" gombbal! Munkatársunk hamarosan kapcsolatba fog lépni Önnel a megadott elérhetőségén, hogy a további részleteket megbeszélhessék. Az űrlap kitöltése még nem minősül vásárlásnak, tehát Önt nem terheli semmilyen fizetési kötelezettség!