Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI összevont járművezetői alapképzés

Indul: 2019. január 21.
Vizsga: 2019. január 24.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az összevont járművezetői alapképzés az autóbuszos és tehergépkocsis GKI igazolvány megszerzésére irányuló képzés. Az összevont alapképzést, annak a személynek kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Érvényesség

A GKI igazolvány a megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezetőnek ezért ötévente GKI továbbképzésen kell részt vennie.

A két GKI igazolvány együtt jobban megéri!

Anyagilag is jobban jár, ha ezt a képzést választja, mivel az összevont járművezetői alapképzés díja 30%-kal olcsóbb, mintha az autóbuszvezetői és tehergépkocsi vezetői vizsgát külön tenné le. Ráadásul, ha egyszerre szerzi meg az összevont GKI igazolványt, akkor a munkaerő piacon is nagyobb eséllyel helyezkedik el, lévén, hogy több munkakört is be tud tölteni, mintha csak az egyik GKI igazolvánnyal rendelkezne.
A képzésen többek közt elsajátítható az árufuvarozásra és a személyszállításra vonatkozó biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismeretek. Iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép.

Tanfolyam menete

Az oktatás hétfőn, kedden és szerdán 09:00-től 18:00 óráig, valamint csütörtökön 09:00-től 11:00 óráig tart.

Vizsga

Csütörtökön 12:00 órakor.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

kiegészítő ismeretek

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A GKI igazolvány megszerzését követően, ha személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI összevont járművezetői alapképzés 197 700 Ft Jelentkezés