5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI összevont járművezetői alapképzés

Indul: 2018. szeptember 17.
Vizsga: 2018. szeptember 20.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az összevont járművezetői alapképzés az alapképesítések együttes (autóbusz- és tehergépkocsi vezetői képesítés) megszerzésére irányuló képzés. Az összevont alapképesítést annak a személynek kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét követően és aki D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vezetői engedélyét 2008. szeptember 9-ét követően szerezte meg – a közúton történő járművezetéshez – a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

Két GKI igazolvány kedvezőbb áron

Megéri mindkét kategóriára egyszerre vizsgát tenni, hiszen az összevont járművezetői alapképzés díja jóval kedvezőbb, mintha az autóbuszvezetői és tehergépkocsi vezetői vizsgát külön tenné le. Az összevont alapképzés választásával a külön képzésekhez képest 30%-kal olcsóbban szerezheti meg a két járműcsoport vezetésére jogosító GKI igazolványt!

Jobb eséllyel a munkaerőpiacon

Az összevont GKI igazolvánnyal ráadásul jobb pozícióba kerülhet a munkaerőpiacon azokkal szemben, akik csak az egyik kategóriára rendelkeznek engedéllyel. Amellett, hogy nagyobb eséllyel találhat jobban fizető és jobb feltételeket ígérő állást, de ha váltásra kerül a sor, hamarabb és könnyebben helyezkedhet el új helyen, mivel az összevont GKI igazolványának köszönhetően több pozíciót is megpályázhat.

Egyedülálló szimulátorral a még biztosabb tudásért

Iskolánkban olyan oktató szimulátoron tanulhat, amelyből egész Európában mindössze 5 található! Segítségével azokban a helyzetekben is tesztelheti tudását, amelyek kipróbálására járműgyakorlat során nincsen lehetősége! Számos járműtípust meg tudunk eleveníteni, például autóbuszt, szóló tehergépkocsit, vagy akár nyerges szerelvényt, amelyeken gyakorolható a városi-, országúti- és autópálya-vezetés mellett a baloldali közlekedési helyzet, továbbá az üzemanyag-takarékos, illetve a különböző időjárási viszonyok (eső, hó, köd) közötti közlekedés is.

Oktatási módszerünknek köszönhetően nemcsak sikeresen vizsgáznak a hallgatóink, de a nálunk szerzett GKI igazolvány garantáltan magabiztos tudást rejt!

A tanfolyam elvégzésének feltétele

Alapképesítést az a gépkocsivezető szerezhet, aki EGT-állam állampolgára és szokásos lakóhelye a külön jogszabályban foglaltak szerint Magyarországon van, vagy nem EGT-állam állampolgára és munkavállalási jogosultsága van vagy Magyarországon bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

A tanfolyam menete

Hétfő-kedd-szerda 09:00-től 18:00-ig, csütörtökön 09:00-től 11:00-ig.

Vizsga

Csütörtökön 12:00-kor. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

kiegészítő ismeretek

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsga alól nincs felmentés.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően ADR tanfolyamokat végezhet.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI összevont járművezetői alapképzés 197 700 Ft Jelentkezés