GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés

Indul: 2020. január 25.
Vizsga: 2020. január 30.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

A GKI tanfolyamot annak a személynek kell elvégeznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét követően szerezte meg és korábban nem részesült képzésben – a közúton történő járművezetéshez – az a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

A GKI tanfolyamon a biztonságos közúti közlekedés szabályainak elsajátítása mellett, a tehergépkocsi-vezetés gazdaságos és környezet kímélő vezetési szemléletét is megtanulhatja.

Jelentkezés feltételei

Jelen GKI tanfolyamunkra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI tanfolyamra, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép.

A GKI tanfolyam menete

A tanfolyam szimulátoros képzéssel indul a vizsgát megelőző vasárnap. Hétfőn, kedden és szerdán 9:00 és 18:20 között elméleti képzés. A vizsga napján, csütörtökön 8:50 és 10:30 között a járművezetéshez kapcsolódó gyakorlati ismeretek, gyakorlati tantárgy előadása van.

A 10 óra gyakorlati járművezetés a jelentkezővel egyeztetett időpontban történik.

Vizsga

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

További ajánlott tanfolyamok

A GKI tanfolyam elvégzését követően ADR tanfolyamokat végezhet.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

  • GKI tehergépkocsi vezető alapképzés 145 000 Ft Jelentkezés