GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az e-learninges, összevont járművezetői GKI továbbképzés, akár a hagyományos tantermi tanfolyamunk az autóbusz- és tehergépkocsi-vezetői képesítés együttes megszerzését teszi lehetővé. A GKI tanfolyam Budapesti iskolánkban is indul, de távoktatás formájában, bárhonnan elvégezhető. Az összevont GKI továbbképzést, azoknak kell elvégeznie, aki k a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – járművet vezetnek.

A legtöbb GKI tanfolyam Budapesthez kötött, ezért is indítottuk el az e-learninges képzést, ha erre a tanfolyamunkra jelentkezik, akkor nem kell a GKI tanfolyamért Budapestre utaznia, hanem az ország vagy éppen a világ bármely pontjáról elsajátíthatja a tananyagot, ráadásul teljesen szabadon választott időpontokban, amikor éppen ráér. A hagyományos GKI tanfolyam Budapesti elvégzésével szemben, ez az oktatási forma olcsóbb is, mivel itt nem kell tantermet biztosítani és az oktatók személyes jelenléte helyett, a tanuló az interneten keresztül sajátíthatja el a tananyagot.

Akár a GKI tanfolyam Budapestre történő bejárása során, a hallgatók online is megtanulják a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonsággal kapcsolatos ismereteket és a különböző előírások helyes alkalmazását is. Ha valakinek nem lenne elegendő a tanfolyam elvégzéséhez előírt óraszám, az plusz órákat vásárolhat a sikeres vizsgáig.

Jelentkezés feltételei

Jelen GKI továbbképzésünkre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI továbbképzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, a korábban megszerzett képzési igazolvány.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Összevont továbbképzés esetén ez az idő 90 óra/90 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást. Ezt a képzést a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzés időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor.

4 tesztlap megírása képezi az írásbeli vizsgát, a következő témakörökban: 

  • a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés,
  • előírások alkalmazása, 
  • egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika
  • kiegészítő ismeretek
A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően, amennyiben személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning) 55 000 Ft Jelentkezés