GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning)

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az e-learninges összevont járművezetői GKI alaptanfolyamon egyszerre szerezhető meg az autóbuszos és tehergépkocsis GKI igazolvány. Nincs szükség két külön GKI alaptanfolyamelvégzésére, kötetlen időbeosztással, távolról, az otthonában ülve szerezheti meg egyszerre mindkettőt. Az összevont GKI kártyát minden olyan személynek meg kell szereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú és D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet.

Jelen GKI alaptanfolyam több mint kedvező feltételeket kínál. Két szakma egyszerre szerezhető meg, nincsen szükség külön-külön az ismeretek elsajátításra, ráadásul az összevont GKI alaptanfolyam díja 30%-kal olcsóbb, mintha az autóbuszvezetői és tehergépkocsi vezetői GKI képzéseket külön, egymástól függetlenül végezné el. Ehhez még hozzájárul, hogy amennyiben távoktatás formájában kíván részt venni a GKI alaptanfolyamon, úgy további kedvezményeket kap a hagyományos oktatással szemben, mivel így otthonról, tanárok személyes jelenléte nélkül sajátítja el a tananyagot.

Az e-learninges GKI alaptanfolyamon otthonról, egy tablet vagy PC előtt ülve tanulhatja meg az árufuvarozásra és a személyszállításra vonatkozó ismereteket. Az összevont GKI alaptanfolyam tananyaga hagyományos és távoktatás formájában is ugyanaz. A képzés során megtanulhatja többek között biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, egészségügyi, közúti közlekedési valamint környezeti biztonsággal kapcsolatos ismereteket, de a különböző előírások alkalmazását is.

Az e-learning képzésre folyamatosan lehet online is jelentkezni, de ez csak képzés elvégzésének szándékát jelenti, nem helyettesíti a hatósági jelentkezési lap kitöltését és aláírását. Az onlne jelentkezés után kollégáink az elérhetőségén keresni fogják.

A vizsgaidőpontokat egyeztetjük a hallgatókkal, a honlapon feltüntetett vizsgaidőpontok tájékoztató jellegűek!

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db szabvány igazolványkép.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Összevont alaptanfolyam esetén ez az idő 90 óra/90 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást és a gyakorlati járművezetést. Ezeket a képzéseket a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzések időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott napon. 

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt (SZEV)

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt (SZEV)

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt (SZEV)

kiegészítő ismeretek

Teszt (SZEV)

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

Pótvizsga díjak

Pótvizsgára jelentkezés díja: 5.000.- Ft/alkalom, melyet a pótvizsga alkalmával egyszer kell megfizetni. Ezen felül a sikertelen vizsgaelemek után 

  • SZEV-es vizsga díja:   10.500.- Ft/db
  • Esettanulmány vizsga díja:   12.000.- Ft
  • szimulátor vizsga díja:  10.000.- Ft + 6.000.- Ft szimulátor használat díja
  • forgalmi vezetés díja:  13.800.- Ft + 10.800.- Ft a jármű használatának díja
  • Járművezetéshez kapcsolódó ism. vizsga díja  9.000.- Ft

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően, amennyiben személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

  • GKI összevont járművezetői online továbbképzés (e-learning) 133 000 Ft Jelentkezés