GKI autóbuszvezetői online továbbképzés (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Az autóbuszvezetői továbbképzést ötévente, mindenkinek el kell végeznie, aki közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vagy ezekkel egyenértékűnek elismert járművet vezet. Azért ötévente kell elvégezni, mert a GKI kártya öt évig érvényes, így mielőtt lejárna, minden érintettnek jelentkeznie kell a továbbképzésre. Érvényes GKI kártya hiányában nem lehet jogszerűen részt venni a forgalomban, ráadásul a büntetések is súlyosak. A hagyományos oktatás mellett a továbbképzés e-learninges formában is elvégezhető. A GKI vizsga tananyag, az oktatás mindkét formájában ugyanaz, vagyis a távoktatásban részt vevők is ugyanazokat az ismereteket fogják elsajátítani, csupán kötetlen időbeosztás mellett, úgy, hogy nem kell személyesen bejárni az iskolába.

Hasznos tudás az utakra

A GKI vizsga tananyagában a mindennapi munkavégzéshez szükséges ismeretek szerepelnek. Ilyen a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához kapcsolódó ismeretek. A GKI vizsga tananyaga továbbá a szerviz és a logisztika is, amely szintén hasznos ismeret lehet számos szituációban. A GKI vizsga tananyagában nem szerepel, de az iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével, megbeszélt időpontban erre a távoktatásban tanulók számára is lehetőséget biztosítunk. Azok a hallgatók, akik az e-learninges órák ideje alatt valamilyen módon nem tudták elsajátítani a GKI vizsga tananyagát plusz órákat vásárolhatnak, vagy előre megbeszélt időpontban személyesen konzultálhatnak az oktatókkal.

Jelentkezés feltételei

A GKI képzésre az jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, jogosítvány, 1 db igazolvány fénykép, a korábbi GKI kártya.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Alaptanfolyam és továbbképzés esetén ez az idő 60 óra/60 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást. Ezt a képzést a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzés időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor. 

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően a buszos személyszállító vállalkozói képzést ajánljuk mindazoknak, akik saját vállalkozásukat, vagy szakmai irányítóként más vállalkozását akarják vezetni.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezetői online továbbképzés (e-learning) 40 000 Ft Jelentkezés