GKI tehergépkocsi vezetői online alaptanfolyam (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Mindenkinek, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, GKI kártyára van szüksége. Ennek megszerzéséhez tanfolyamot kell végezni, amit már GKI online is megtehet. Azok, akik C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyüket 2009. szeptember 9-ét követően szerezték meg és korábban nem részesültek képzésben, szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezettek, amit szintén elvégezhetnek GKI online.

Miért jó a GKI online?

Az e-learninges tanulás, vagy más néven távoktatás nagy előnye, hogy nem kell személyesen részt venni az órákon. Teljesen kötetlen időbeosztással, otthonról vagy éppen a munkavégzés szüneteiben is elsajátítható a tananyag. Számos területen, egyre több képzés végezhető már el e-learninges formában, mostantól a tehergépkocsi vezetőkre is érvényes, hogy GKI online formában szerezhetik meg a munkavégzésükhöz szükséges GKI igazolványt. A GKI online tanfolyam ára is kedvezőbb, mivel tanárok személyesen nem vesznek részt az oktatásban és a tanulónak nem kell oktatási helyszínt biztosítani. Ugyanakkor a GKI online tananyag teljes mértékben megegyezik a hagyományos iskolai képzés alatt tanultakkal és a vizsgakövetelmények is azonosak. A GKI online tanfolyamon a tanulók,több más egyéb mellett, elsajátíthatják a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, egészségügyi, közúti közlekedési, valamint környezeti biztonsággal kapcsolatos ismeretekkel lesznek gazdagabbak, és a különböző előírások alkalmazását is megtanulják.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, jogosítvány, 1 db igazolvány fénykép.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Alaptanfolyam és továbbképzés esetén ez az idő 60 óra/60 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást és a gyakorlati járművezetést. Ezeket a képzéseket a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzések időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor.

A sikeres nemzetközi árufuvarozói vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően a buszos személyszállító vállalkozói képzést ajánljuk mindazoknak, akik saját vállalkozásukat, vagy szakmai irányítóként más vállalkozását akarják vezetni.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezetői online alaptanfolyam (e-learning) 105 800 Ft Jelentkezés