GKI tehergépkocsi vezetői online továbbképzés különbözeti (e-learning)

Vizsgaidőpont: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi GKI képzés különbözeti tanfolyamát elvégeznie, aki a már meglévő autóbuszvezetői képesítése mellé C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet. Azok, akik C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyüket még 2009. szeptember 9. előtt kapták meg a tehergépkocsi GKI képzés elvégzésére kötelezettek.

Az e-learninges tehergépkocsi GKI képzés teljesen kötetlen formában végezhető el, a hagyományos oktatással szemben, nem kell bejárni az iskolába, egy PC vagy számítógép előtt ülve, akkor és ott tanul a hallgató, amikor és ahol csak akar. Ezért az online tehergépkocsi GKI képzést elsősorban azoknak javasoljuk, akik munkájukból, vagy egyéb okból adódóan nem tudnak személyesen megjelenni az órákon.

Az e-learninges tehergépkocsi GKI képzés tananyaga teljesen megegyezik a hagyományos képzésen tanultakkal. A hallgatók megtanulhatják a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés szabályait, az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonsággal kapcsolatos ismereteket vagy a különböző előírások megfelelő alkalmazását. Azok, akik a tehergépkocsi GKI képzés megadott óraszámán belül, valami okból kifolyólag, nem tudják kellőképpen elsajátítani a tananyagot, plusz órákat vásárolhatnak a sikeres vizsga érdekében.

Jelentkezés feltételei

A tehergépkocsi GKI jogosítvány (képesítési igazolvány) megszerzésesre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, a korábbi GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

A tanuló a jelentkezés és sikeres beiratkozás után hozzáférést kap a tananyag online felületéhez, melyet bármikor és bárhol használni tud a saját számítógépe, táblagépe, vagy akár mobiltelefonja segítségével, ahol internet hozzáférés van, így tetszőleges haladási sebességgel tudja a tananyagot elsajátítani.

Az egyes tanfolyamtípusokhoz különböző hosszúságú időkeret áll a tanuló rendelkezésére, hogy a tananyagot feldolgozza. Különbözeti alaptanfolyam és továbbképzés esetén ez az idő 50 óra/50 nap.

Amennyiben a megadott idő valamilyen ok miatt nem bizonyult elegendőnek, akkor pótórákat lehet vásárolni, melynek díja 5.000 forint (10óra/15nap).

A képzés, mivel e-learning alapú online tananyag, így tantermi oktatás nem tartozik hozzá. Az iskola előre meghirdetett időpontokban, korlátozott időtartamban, személyes konzultációs lehetőséget biztosít tanárokkal, amennyiben erre igény merülne fel.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tantermi képzést kiváltó digitális tananyag nem tartalmazza a szimulátoros oktatást. Ezt a képzést a vizsga előtt egyeztetett időpontokban teljesíteni kell. Ezen képzés időpontját és tartamát a vizsgára való jelentkezéskor egyezteti az iskola a vizsgázóval.

A tananyag sikeres elvégzéséről a rendszer igazolást küld a hallgatónak, az iskolának és a hatóságnak. Ezt követően van lehetőség vizsgára jelentkezni a hallgatónak.

Vizsga

Az e-learninges tanfolyam teljesítését igazoló értesítő email megérkezése után, a Hatóság által jóváhagyott csütörtöki napon, 12:00 órakor.

3 tesztlap megírása képezi az írásbeli vizsgát. A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres vizsgát követően, ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamokat elvégezését javasoljuk.

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezetői online továbbképzés különbözeti (e-learning) 21 000 Ft Jelentkezés