A logisztika napjainkban egy igen dinamikusan fejlődő iparág, így egy targonca tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgázó nagy eséllyel lesz képes arra, hogy elhelyezkedjen a területen.

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

Targonca tanfolyam Budapesten

Targonca vezetéséhez, valamint az arra szóló jogosítványhoz elengedhetetlen a szükséges képesítés megszerzése. Az egyik legprofesszionálisabb targonca tanfolyam Budapest területén a Transzport Studiumnál folyik, ahol mindhárom gépcsoportban lehetőség van a képzés elvégzésére.

Mind a gyalogkíséretű, mind a vezetőüléses, mind pedig a vezetőállásos targonca irányításának elsajátítására lehetőség van, hogy ez az amúgy is kelendő szakma még vonzóbb legyen, és a tanfolyam végén eredményes vizsgát tevők számára még több lehetőség álljon a rendelkezésre.

A targonca tanfolyam követelményei

Az OKJ targonca tanfolyam elvégzésének csupán három feltétele van – aki ezeknek megfelel, azelőtt már semmi akadály nem áll, hogy targoncavezető legyen. Ezek a feltételek a 18. életév betöltése a vizsga napjáig, az orvosi alkalmasság, illetve a 8 osztályos általános iskolai végzettség.

A targonca tanfolyam elméleti és gyakorlati képzésből áll, hogy a résztvevők minden szükséges tudást elsajátítsanak, amire a későbbiekben a munkájuk során támaszkodhatnak.

A targonca tanfolyam egy összetett vizsgával zárul – ha ez a vizsga sikeres, akkor szerezhető meg a targoncára szóló jogosítvány. Ezen jogosítvány birtokában pedig már semmi akadály nem áll a képzést elvégző személy előtt, hogy a logisztikában elhelyezkedjen – egy nagyáruházban, építkezésen, vagy éppen a szállítmányozás területén. Jelentkezzen még ma és szerezze meg a szükséges képesítést!

Hasonló cikkek

A megfelelő targonca kiválasztása Ha vállalkozóként szeretne elhelyezkedni az építőiparban, a szakmai és vállalkozói ismereteken kívül megfelelő gépekre is szüksége lesz. Az előbbieket...
OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Az emelőgép-kezelői (és ezen belül a targoncavezetői) szakma évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend, hiszen számtalan iparágban el tud helyezkedni...
Emelőgépkezelő tanfolyam felosztások Az emelőgépkezelő tanfolyamok szakmáinak csoportosítása Többször írtunk már arról, hogy az emelőgépkezelői, targoncavezetői és földmunkagép-kezelői s...
Gépkezelői vizsga több gépcsoportra A földmunkagép kezelőknek, ugyanúgy gépkezelői vizsgát kell tenniük, mint azoknak, akik emelőgépen dolgoznak. Persze előtte el kell végezni egy három ...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!