A logisztika napjainkban egy igen dinamikusan fejlődő iparág, így egy targonca tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgázó nagy eséllyel lesz képes arra, hogy elhelyezkedjen a területen.

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

Targonca tanfolyam Budapesten

Targonca vezetéséhez, valamint az arra szóló jogosítványhoz elengedhetetlen a szükséges képesítés megszerzése. Az egyik legprofesszionálisabb targonca tanfolyam Budapest területén a Transzport Studiumnál folyik, ahol mindhárom gépcsoportban lehetőség van a képzés elvégzésére.

Mind a gyalogkíséretű, mind a vezetőüléses, mind pedig a vezetőállásos targonca irányításának elsajátítására lehetőség van, hogy ez az amúgy is kelendő szakma még vonzóbb legyen, és a tanfolyam végén eredményes vizsgát tevők számára még több lehetőség álljon a rendelkezésre.

A targonca tanfolyam követelményei

Az OKJ targonca tanfolyam elvégzésének csupán három feltétele van – aki ezeknek megfelel, azelőtt már semmi akadály nem áll, hogy targoncavezető legyen. Ezek a feltételek a 18. életév betöltése a vizsga napjáig, az orvosi alkalmasság, illetve a 8 osztályos általános iskolai végzettség.

A targonca tanfolyam elméleti és gyakorlati képzésből áll, hogy a résztvevők minden szükséges tudást elsajátítsanak, amire a későbbiekben a munkájuk során támaszkodhatnak.

A targonca tanfolyam egy összetett vizsgával zárul – ha ez a vizsga sikeres, akkor szerezhető meg a targoncára szóló jogosítvány. Ezen jogosítvány birtokában pedig már semmi akadály nem áll a képzést elvégző személy előtt, hogy a logisztikában elhelyezkedjen – egy nagyáruházban, építkezésen, vagy éppen a szállítmányozás területén. Jelentkezzen még ma és szerezze meg a szükséges képesítést!

Hasonló cikkek

Targoncázás szerelemből A targonca jogosítvány megszerezése, évek óta a legnépszerűbb OKJ-s képzés Magyarországon. Az igazat megvallva, ennek van egy olyan oldala is, hogy az...
Kinek kell elvégeznie az OKJ-s gépkezelői tanfolya... Azon jelenlegi vagy leendő munkavállalóknak, akik szakmunkásként különböző emelőgépeket, például mobil szerelőállványt, gépjárműemelő hátfalat, járműr...
Raktártól az építkezésig Bárki szerezhet gépkezelő jogosítványt, akinek megvan az ide vonatkozó OKJ szakképesítő bizonyítványa. Mivel az okmány nem csak Magyarországon, de egé...
Két név, egy jelentés Érdemes tudni, hogy a gépkezelői jogosítvány megszerzéséhez szükséges NKH vizsga korábban az azóta megszűnt Nemzeti Közlekedési Hatósághoz tartozott, ...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!