Azzal már szinte mindenki tisztában van, aki ezen a területen dolgozik, hogy GKI vizsga nélkül semmilyen 3,5 tonnánál nehezebb jármű nem vezethető. A GKI kártya megszerzéséhez előbb egy tanfolyamot kell elvégezni, majd pedig vizsgát kell tenni, de nem mindegy, hogy mennyiért, vagyis hogy mennyi a GKI vizsga ára.

GKI vizsga

GKI vizsga

A GKI vizsga ára

A GKI vizsga ára, illetve magának a tanfolyamnak a költségei iskolánként eltérőek lehetnek. Online tanfolyamokat már olcsóbban is kínálnak, más intézményekben pedig csoportoknak adnak kedvezményt. Érdemes azonban jól megfontolni, hogy a lehetőségek közül ki melyiket választja, mert minőségben, az oktatás színvonalában igen nagy különbségek lehetnek az egyes helyek között.

Bár az alacsonyabb ár vonzó lehet, érdemes nem csupán a GKI vizsga ára alapján tanfolyamot választani. Az oktatók képzettsége, és az oktatás minősége sokkal fontosabb, mint az a néhány ezer forint, amit megspórolhat.

A GKI vizsga ára függ a tanfolyam típusától is

A GKI vizsga ára nem csupán a képzés helyétől, de a tanfolyam jellegétől, szintjétől is függ. Egy továbbképzés vagy egy alapképzés elvégzése után a vizsgadíj értelemszerűen alacsonyabb, míg az összevont járművezetői képzés után ez az összeg magasabb lesz, viszont jóval többet is ad.

Mielőtt kiválasztja a céget, ahová a GKI tanfolyamra jelentkezik, mindig győződjön meg a referenciáiról és oktatóiról, hiszen tanulni csak profiktól érdemes.

Hasonló cikkek

Tehergépkocsi-vezetői képzés Európában egységes tematikájú személyfuvarozási GKI-s oktatásunk a 261/2011 (XII.07.) Korm. számú rendelet 20. §.(1) c) pontja, 21.§-a, és a 2. számú ...
Érdemes GKI vizsgát tenni A GKI kártya megszerzéséhez, majd az öt évente történő megújításához is tanfolyamot kell végezni és GKI vizsgát kell tenni. Érvényes ez egyaránt az au...
GKI tanfolyam Budapesten Bármely területen szeretne hivatásos sofőrként dolgozni, legyen az az autóbusz vezetése, vagy tehergépkocsi vezetése, GKI igazolványra lesz szüksége, ...
Egy GKI vizsgával két szakma Azoknak, akik hivatásos sofőrként róják az utakat, 2009 óta kötelező GKI tanfolyamot végezniük, majd GKI vizsgát tenniük. Az alaptanfolyam mellett, to...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!