Azzal már szinte mindenki tisztában van, aki ezen a területen dolgozik, hogy GKI vizsga nélkül semmilyen 3,5 tonnánál nehezebb jármű nem vezethető. A GKI kártya megszerzéséhez előbb egy tanfolyamot kell elvégezni, majd pedig vizsgát kell tenni, de nem mindegy, hogy mennyiért, vagyis hogy mennyi a GKI vizsga ára.

GKI vizsga

GKI vizsga

A GKI vizsga ára

A GKI vizsga ára, illetve magának a tanfolyamnak a költségei iskolánként eltérőek lehetnek. Online tanfolyamokat már olcsóbban is kínálnak, más intézményekben pedig csoportoknak adnak kedvezményt. Érdemes azonban jól megfontolni, hogy a lehetőségek közül ki melyiket választja, mert minőségben, az oktatás színvonalában igen nagy különbségek lehetnek az egyes helyek között.

Bár az alacsonyabb ár vonzó lehet, érdemes nem csupán a GKI vizsga ára alapján tanfolyamot választani. Az oktatók képzettsége, és az oktatás minősége sokkal fontosabb, mint az a néhány ezer forint, amit megspórolhat.

A GKI vizsga ára függ a tanfolyam típusától is

A GKI vizsga ára nem csupán a képzés helyétől, de a tanfolyam jellegétől, szintjétől is függ. Egy továbbképzés vagy egy alapképzés elvégzése után a vizsgadíj értelemszerűen alacsonyabb, míg az összevont járművezetői képzés után ez az összeg magasabb lesz, viszont jóval többet is ad.

Mielőtt kiválasztja a céget, ahová a GKI tanfolyamra jelentkezik, mindig győződjön meg a referenciáiról és oktatóiról, hiszen tanulni csak profiktól érdemes.

Hasonló cikkek

A taxizás feltételei Már sokszor írtunk róla, de most is a legfontosabbal kezdjük: személytaxis személyszállító gépkocsivezetői képesítést annak kell megszereznie, aki „B”...
Rakományrögzítés tanfolyam Miért fontos a rakomány tökéletes rögzítése? A rakomány rögzítése rendkívül fontos a szállítmányozás során, mert ha bármilyen okból megmozdul a plató...
GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés A tehergépkocsi vezetői alapképzés megszerzésére kötelezett minden, a közúti közlekedésben részt venni szándékozó, C, C1, alapkategóriájú vagy C+E, C1...
GKI tanfolyam Budapesten Bármely területen szeretne hivatásos sofőrként dolgozni, legyen az az autóbusz vezetése, vagy tehergépkocsi vezetése, GKI igazolványra lesz szüksége, ...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!