GKI tehergépkocsi vezetői továbbképzés

Indul: 2019. december 16.
Vizsga: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi vezetői továbbképesítést elvégeznie, majd GKI vizsgát tennie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E, D1 kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert –járművet vezetés az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára ugyan, de magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Érvényesség

A GKI vizsga után kapott igazolványa megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezetőnek ezért ötévente GKI továbbképzésen kell részt venniük.

A továbbképzés célja

A tanfolyam célja egyrészt, hogy a GKI vizsga letétele után a tehergépkocsi vezetők magasabb szinten, mélyebb szakértelemmel legyenek képesek a munkájuk elvégezésre. Általánosabb értelemben pedig az, hogy a közúti közlekedést biztonságosabbá tegyük azáltal, hogy asofőröket felkészítjük a rájuk váró kihívásokra és feladatokra, valamint arra, hogy hogyan oldhatják meg a váratlan helyzeteket is.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, valamint az engedhető GKI vizsgára, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

A képzésen többek közt elsajátítható a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismeretek. Iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, a korábbi GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

A tanfolyam szimulátoros képzéssel indul a vizsgát megelőző vasárnap. Hétfőn, kedden és szerdán 9:00 és 18:20 között elméleti képzés.

Vizsga

Csütörtökön 11:00 órakor.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

A sikeres GKI vizsga vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres GKI vizsga után ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamunkat ajánljuk.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezető továbbképzés 60 000 Ft Jelentkezés