GKI tehergépkocsi vezetői továbbképzés

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Felhívjuk figyelmét, hogy ebből a tanfolyamból elérhető az online, e-learning alapú képzésünk is: GKI tehergépkocsi vezetői online továbbképzés (e-learning) vagy GKI tehergépkocsi vezetői online továbbképzés (e-learning) vizsga nélkül

A tantermi képzést minimum 10 fő esetén tudjuk csak elindítani. Cégek esetén csoportos jelentkezés javasolt, amely esetén nagyobb létszámnál kedvezményt is tudunk biztosítani a listárból. További információért keressen elérhetőségeinken.

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi vezetői továbbképesítést elvégeznie, majd GKI vizsgát tennie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E, D1 kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert –járművet vezetés az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára ugyan, de magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Érvényesség

A GKI vizsga után kapott igazolványa megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezetőnek ezért ötévente GKI továbbképzésen kell részt venniük.

A továbbképzés célja

A tanfolyam célja egyrészt, hogy a GKI vizsga letétele után a tehergépkocsi vezetők magasabb szinten, mélyebb szakértelemmel legyenek képesek a munkájuk elvégezésre. Általánosabb értelemben pedig az, hogy a közúti közlekedést biztonságosabbá tegyük azáltal, hogy asofőröket felkészítjük a rájuk váró kihívásokra és feladatokra, valamint arra, hogy hogyan oldhatják meg a váratlan helyzeteket is.

Jelentkezés feltételei

Jelen tanfolyamra az a személy jelentkezhet, valamint az engedhető GKI vizsgára, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

A képzésen többek közt elsajátítható a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismeretek. Iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db szabvány igazolványkép, korábbi GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

A tanfolyam három (3) egymást követő napon kerül megszervezésre. A GKI képzésen a részvétel kötelező!

Vizsga

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt (SZEV)

előírások alkalmazása

Teszt (SZEV)

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt (SZEV)

A sikeres GKI vizsga vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Pótvizsga díjak

Pótvizsgára jelentkezés díja: 5.000.- Ft/alkalom, melyet a pótvizsga alkalmával egyszer kell megfizetni. Ezen felül a sikertelen vizsgaelemek után 

  • SZEV-es vizsga díja:   10.500.- Ft/db

További ajánlott tanfolyamok

A sikeres GKI vizsga után ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamunkat ajánljuk.