Amennyiben hosszú évek vagy akár évtizedek óta dolgozik alkalmazottként, biztosan vágyik már arra, hogy a maga ura lehessen, és ha többek közt az ön munkája nyomán több bevételre tesz szert a cég, ennek megfelelő bérezésben részesülhessen. Ha ezért a továbbiakban vállalkozóként foglalkozna fuvarozással, szállítmányozással vagy személyszállítással, érdemes elvégeznie vállalkozói tanfolyamunkat. A képzésen elsajátíthatja a munkájához szükséges, a közlekedési területtel kapcsolatos jogi és gazdasági ismereteket. Ennek köszönhetően pedig sikeresen üzemeltetheti saját szállítmányozó vagy fuvarozó vállalkozását, és megelőzheti, hogy egy hiba, mulasztás vagy félreértés miatt összetűzésbe kerüljön a hatóságokkal.

Vállalkozói tanfolyamok

Vállalkozói tanfolyamok

Árufuvarozó vállalkozó

Árufuvarozó vállalkozói és árufuvarozó vállalkozó ismeretfelújítói képzésünkön elsajátíthatja a fuvarozással kapcsolatos jogi, gazdasági és pénzügyi vezetői, illetve adózási ismereteket, valamint széles körű munkaügyi, árufuvarozási, vám-, valamint járműműszaki, -üzemeltetési, és közlekedés-biztonsági ismereteket szerezhet.

Autóbuszos személyszállító vállalkozó

Autóbuszos személyszállító vállalkozói és autóbuszos személyszállító vállalkozó ismeretfelújítói tanfolyamunk tematikája hasonló: ezen a képzésen megszerezheti a szükséges jogi, munkaügyi, gazdasági, pénzügyi, adózási, árkiegészítési, személyszállítási, jármű-műszaki, -üzemeltetési, valamint közlekedés-biztonsági ismereteket.

Személygépkocsis személyszállító vállalkozó

Személygépkocsis személyszállító vállalkozói képzésünkön szintén széles körű gazdasági, jogi, pénzügyi, adózási, munkaügyi és személyszállítási ismereteket szerezhet, amelyek segítségével szabályszerűen működtetheti sofőrszolgálatát.

Taxis vállalkozó

Amennyiben taxizással szeretne foglalkozni, a szükséges ismereteket taxis vállalkozói tanfolyamunkon sajátíthatja el. Ezen a képzésen az előzőhöz hasonlóan személyszállítási, munkaügyi, jogi, gazdasági, pénzügyi és adózási ismereteket szerezhet.

Akár árufuvarozó, akár autóbuszos vagy személygépkocsis személyszállító, akár taxis vállalkozóként szeretne dolgozni, jelentkezzen megfelelő tanfolyamunkra, és sajátítsa el a szükséges ismereteket cége elindításához!

Hasonló cikkek

Vállalkozói tanfolyam Aki már valaha belevágott bármilyen vállalkozásba, az tudja, hogy egyáltalán nem fenékig tejfel. Vállalkozói tanfolyam elvégzése nélkül rengeteg nem v...
Vállalkozói képzés a sikerért A legtöbb embernek az életében eljön az a pont, amikor szeretné a saját kezébe venni a dolgokat és többé nem alkalmazottként keresni meg a kenyerét. A...
A vállalkozói képzés versenyelőny Legyen valaki autóbuszos, árufuvarozó, személygépkocsis személyszállító vagy taxis vállalkozó a munkája során egész biztos találkozni fog olyan kihívá...
Vállalkozói képzés Sokak szemében vonzó egy saját vállalkozás indítása, hiszen így az illető a maga ura lehet, és nagyobb szabadságot is kap, mint alkalmazottként. Ami e...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!