Taxis vállalkozó

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Felhívjuk figylmét, hogy az alábbi tanfolyam hatóságilag megszűnt és helyette egy összevont képzés indul. Az új tanfolyamot "Személytaxis és személygépkocsis személyszállító vállalkozó tanfolyam"-nak hívják és a linkre kattintva tájékozódhat a képzés részleteiről.

A személygépkocsival díj ellenében végzett közúti személyszállításról szóló 176/2015. (VII. 7.) Korm. számú rendelet 7§., és az 1. sz. Melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

A tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha olyan (társas vagy egyéni) vállalkozást kíván alapítani, vagy ilyen vállalkozásnál vezetői munkakört fog betölteni, ahol taxi-gépkocsival belföldön személyeket kívánnak szállítani. A tanfolyam elvégzésének feltétele: nincs.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

vállalkozással kapcsolatos gazdasági, pénzügyi, adózási ismeretek

Teszt

Nincs

általános vállalkozói ismeretek

Teszt

Nincs

vállalkozással kapcsolatos munkaügyi ismeretek

Teszt

Nincs

a személyszállítást érintő jogszabály ismeretek, a személyszállító szerződések szabályai

Teszt

Nincs

Esettanulmány

Írásbeli

Nincs

Tantárgyi felmentések

A 176/2015. (VII. 7.) Korm. számú rendelet a 2. sz. Melléklet előírásai szerint.

Az intézmény által nyújtott ingyenes felnőttképzési szolgáltatások

Tudásmérés

A meglévő tudás beszámítását lehetővé tevő a jelentkező kérésére történik. A beszámítás lehetőségéről, illetve a meglévő tudás egyéb módon történő figyelembevételéről a felmérés eredménye alapján a képzésért felelős vezető dönt. Tájékoztatjuk, hogy intézményünk a tudásszint-felmérést követően a lehetséges tantárgyi felmentés(eke)t a Hatóságtól megkéri.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően - ha a vállalkozás járművét maga kívánja vezetni - taxi-gépkocsivezető tanfolyamot végezhet.

Tanfolyam

5 napon keresztül minden nap 09:00-től 17:00-ig

Hatósági vizsga

A Rendelet előírásának megfelelő összes óraszám 36, mely 4 napon keresztül minden nap 09:00-től 18:00-ig tart.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!