Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Autóbuszos személyszállító vállalkozó ismeretfelújító

Indul: 2018. november 29.
Vizsga: 2018. december 13.

Ismertető

A 261/2011. (XII.07.) Korm. rendelet 3. melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak van szüksége az autóbuszos vállalkozói tanfolyam elvégzésére, aki belföldi vagy nemzetközi személyszállítással foglalkozó vállalkozásnál vezető (szakmai irányító) munkakört tölt be, vagy maga rendelkezik ilyen területen működő vállalkozással és a korábban megszerzett végzettsége 10 évnél régebbi. Az autóbuszos vállalkozói tanfolyam elvégzését, valamint a sikeres vizsgát követően a bizonyítvány érvényessége újabb 10 évre szól.

Jelentkezés feltételei

A felújító autóbuszos vállalkozói tanfolyam elvégzésének feltétele a korábbi szaktanfolyami végzettség.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya
  • korábbi képzés bizonyítvány

Tanfolyam menete

Előzetes egyeztetés szerint 8 napon keresztül minden nap 09:00-től 18:00-ig. Az autóbuszos  vállalkozói tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

A vizsga 5 tesztlap kitöltéséből áll. Az autóbuszos vállalkozói tanfolyam elvégzését, majd a sikeres vizsgát követően a tanuló hatósági bizonyítványt kap, amely igazolja, hogy további 10 évre meghosszabbodott a korábban megszerzett képesítése. Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a korábban megszerzett belföldi érvényességű képesítés marad továbbra is belföldi érvényességű.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Jogi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Gazdasági és pénzügyi vezetői, valamint adózási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Munkaügyi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Személyszállítási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Jármű műszaki, üzemeltetési, valamint közlekedés-biztonsági ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

További ajánlott tanfolyamok

Az autóbuszos vállalkozói tanfolyam elvégzését követően, GKI autóbuszvezetői tanfolyam végezhető.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Autóbuszos személyszállító vállalkozó ismeretfelújító 80 000 Ft Jelentkezés