Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Árufuvarozó vállalkozó

Indul: 2019. február 07.
Vizsga: 2019. február 21.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet rendelet 3. melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak van szüksége az árufuvarozói vállalkozói tanfolyam elvégzésére, aki belföldi vagy nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozásnál vezető munkakört tölt be, vagy maga rendelkezik ilyen területen működő vállalkozással. A tanfolyam elvégzését, valamint a sikeres vizsgát követően a bizonyítvány érvényessége 10 évre szól.

Fontosabb tudnivalók az árufuvarozói vállalkozói tanfolyamról

Az árufuvarozói vállalkozói tanfolyamon elsajátíthat minden olyan ismeretet, amely ahhoz szükséges, hogy a szabályok betartásával, így a hatósággal való összetűzések és bírságok kockázata nélkül profitábilisan üzemeltethesse vállalkozását. Az adózási, munkaügyi, pénzügyi és jogi ismereteken kívül a vezetői szereppel járó kihívásokat is megtanulhatja a tanfolyamon.

Milyen területen helyezkedhet el vele?

Az árufuvarozói vállalkozói tanfolyam elvégzését követően bármilyen szállítmányozó, fuvarozó, logisztikai vagy futárcégnél elhelyezkedhet: belföldre, az EU-n belülre, illetőleg az EU-n kívülre szállító cégeknél egyaránt. Mivel a képesítés az egész EU területén érvényes, így ezzel a végzetséggel akár külföldön is alapíthat, vagy irányíthat céget.

Jelentkezés feltételei

Az árufuvarozói vállalkozói tanfolyamra való jelentkezésnek nincs feltétele.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya

Tanfolyam menete

Az árufuvarozói vállalkozói tanfolyam előzetes egyeztetés szerint, kilenc napon keresztül, minden nap 09:00-től 18:00 óráig tart. A képzésen a jelenlét kötelező!

Vizsga

Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Jogi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Gazdasági és pénzügyi vezetői, valamint adózási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Munkaügyi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Árufuvarozási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Jármű műszaki, üzemeltetési, valamint közlekedés-biztonsági ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Vámismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

További ajánlott tanfolyamok

Az árufuvarozói vállalkozói tanfolyam elvégzését követően - ha a vállalkozás járművét maga kívánja vezetni - GKI árufuvarozó gépkocsivezető és ADR tanfolyamokat javaslunk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!