Igazán sikeresek csak biztos tudás birtokában lehetünk, nincs ez másképpen akkor sem, ha saját, árufuvarozással foglalkozó vállalkozást szeretnénk indítani. Ahhoz, hogy ezt a tudást megszerezzük, a legjobb út egy vállalkozói képzés, ahol minden szükséges ismeret elsajátítható.

Vállalkozói képzés

Vállalkozói képzés

A vállalkozói képzés tematikája

A vállalkozói képzés célja, hogy a tanfolyam résztvevői széles körű ismeretekhez jussanak a vállalkozást érintő minden területen. Legyenek azok a jogi ismeretek, a vámmal kapcsolatos tudnivalók, vagy éppen a jármű üzemeltetését érintő kérdések – a vállalkozói képzés mindezen területeket átfogja.

A vállalkozói képzés tematikájában a fentieken kívül még munkaügyi, gazdasági, pénzügyi, valamint adózási ismeretek is szerepelnek. Természetesen a vezetés biztonságát garantáló, a közlekedés biztonságát érintő témákat is magában foglal a vállalkozói képzés.

A vállalkozó képzés időtartama

Annak érdekében, hogy Ön a lehető leghamarabb elindíthassa a vállalkozását, ami lehet árufuvarozói, vagy személyszállítással foglalkozó, a vállalkozói képzéseinket egymást követő napokon, egy blokkban tartjuk.

Az árufuvarozó vállalkozói képzés esetén a tanfolyam időtartama 14 nap, míg a személygépkocsis személyszállító tanfolyamot már négy nap alatt elvégezheti, és sikeres vizsga letétele esetén máris elindíthatja a cégét.

Ha tehát saját vállalkozás alapításán gondolkodik, akkor a vállalkozói képzés az első lépés, ami után már magabiztosan, a szükséges ismeretek birtokában vághat bele az üzletbe. Jelentkezzen még ma!

Hasonló cikkek

Vállalkozói szaktanfolyamok A vállalkozói szaktanfolyamok, mint ahogy a nevében is benne van, olyan képzések, melyek valamilyen szakirányon kínálnak vállalkozóknak vagy leendő vá...
Vállalkozói képzés A közúti közlekedés több területén is lehet valaki vállalkozó, a két legfontosabb alternatíva a személyszállítás és az áruszállítás, melyek aztán tová...
Személyszállítás feltételei személyautóval Személygépkocsis személyszállítás, de nem Taxi. Személygépkocsis személyszállító képesítéssel ugyanis csak olyan személyautót lehet vezetni, amelybe n...
Mit fontos tudni az EKÁER-ről? 2014-ben fogadta el az Országgyűlés az adótörvény azon módosításait, amelyek a gazdaság fehérítését szolgálják. Ezek között kiemelt szerepet tölt be a...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!