Igazán sikeresek csak biztos tudás birtokában lehetünk, nincs ez másképpen akkor sem, ha saját, árufuvarozással foglalkozó vállalkozást szeretnénk indítani. Ahhoz, hogy ezt a tudást megszerezzük, a legjobb út egy vállalkozói képzés, ahol minden szükséges ismeret elsajátítható.

Vállalkozói képzés

Vállalkozói képzés

A vállalkozói képzés tematikája

A vállalkozói képzés célja, hogy a tanfolyam résztvevői széles körű ismeretekhez jussanak a vállalkozást érintő minden területen. Legyenek azok a jogi ismeretek, a vámmal kapcsolatos tudnivalók, vagy éppen a jármű üzemeltetését érintő kérdések – a vállalkozói képzés mindezen területeket átfogja.

A vállalkozói képzés tematikájában a fentieken kívül még munkaügyi, gazdasági, pénzügyi, valamint adózási ismeretek is szerepelnek. Természetesen a vezetés biztonságát garantáló, a közlekedés biztonságát érintő témákat is magában foglal a vállalkozói képzés.

A vállalkozó képzés időtartama

Annak érdekében, hogy Ön a lehető leghamarabb elindíthassa a vállalkozását, ami lehet árufuvarozói, vagy személyszállítással foglalkozó, a vállalkozói képzéseinket egymást követő napokon, egy blokkban tartjuk.

Az árufuvarozó vállalkozói képzés esetén a tanfolyam időtartama 14 nap, míg a személygépkocsis személyszállító tanfolyamot már négy nap alatt elvégezheti, és sikeres vizsga letétele esetén máris elindíthatja a cégét.

Ha tehát saját vállalkozás alapításán gondolkodik, akkor a vállalkozói képzés az első lépés, ami után már magabiztosan, a szükséges ismeretek birtokában vághat bele az üzletbe. Jelentkezzen még ma!

Hasonló cikkek

Melyek az autóbuszos személyszállító vállalkozás f... A legtöbbünk gyerekkorában szeretett volna buszsofőr lenni, de sajnos sokunk álma nem valósulhatott meg. Az álmokért bizony tenni kell és olykor nem i...
Miért kell megtanulni vállalkozni? Sajnos a nyolcvanas évek derekán a "vállalkozó" szó meglehetősen negatív felhangot kapott hazánkban, részben azért, mert ez a címke legtöbb esetben ne...
Taxis vállalkozói vizsga: minden taxisnak kötelező... Megannyi álhír és tévhit kering az interneten arról, hogy kinek szükséges taxis vállalkozói vizsgát letennie és kinek nem. Ideje tisztába tenni a dolg...
A személytaxis és személygépkocsis személyszállító... Van egy jó hírünk: korábban külön tanfolyamra kellett járnia azoknak, akik személygépkocsis személyszállítással szerettek volna foglalkozni, és azokna...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!