Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Árufuvarozó vállalkozó ismeretfelújító

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

A 261/2011. (XII.07.) Korm. rendelet 3. melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak van szüksége a vállalkozói képzés elvégzésére, aki belföldi vagy nemzetközi árufuvarozással foglalkozó vállalkozásnál vezető (szakmai irányítói) munkakört tölt be, vagy maga rendelkezik ilyen területen működő vállalkozással és a korábban megszerzett végzettsége 10 évnél régebbi. A vállalkozói képzés elvégzését, valamint a sikeres vizsgát követően a bizonyítvány érvényessége újabb 10 évre szól.

Jelentkezés feltételei

A felújító vállalkozói képzésre való jelentkezés feltétele a korábbi szaktanfolyami végzettség.

Szükséges okmányok:
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya
  • a korábbi képzés bizonyítványa

Tanfolyam menete

A vállalkozói képzés előzetes egyeztetés szerint, kilenc napon keresztül, minden nap 09:00-től 18:00 óráig tart. A vállalkozói képzésen a jelenlét kötelező!

Vizsga

A vizsga 6 tesztlap kitöltéséből áll. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap, amely igazolja, hogy további 10 évre meghosszabbodott a korábban megszerzett képesítése. Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a korábban megszerzett belföldi érvényességű képesítés marad továbbra is belföldi érvényességű.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Jogi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Gazdasági és pénzügyi vezetői, valamint adózási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Munkaügyi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Árufuvarozási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

Jármű műszaki, üzemeltetési, valamint közlekedés-biztonsági ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs

 Vámismeretek

Teszt + Esettanulmány

Nincs 

További ajánlott tanfolyamok

A vállalkozói képzés elvégzését követően - ha a vállalkozás járművét maga kívánja vezetni - GKI árufuvarozó gépkocsivezető és ADR tanfolyamokat végezhet.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Árufuvarozó vállalkozó - ismeretfelújító 90 000 Ft Jelentkezés