Bármely területen szeretne hivatásos sofőrként dolgozni, legyen az az autóbusz vezetése, vagy tehergépkocsi vezetése, GKI igazolványra lesz szüksége, hogy a felsorolt tevékenységek egyikét hivatásszerűen végezhesse.

GKI tanfolyam Budapesten

GKI tanfolyam Budapesten

A GKI igazolvány megszerzéséhez GKI tanfolyam elvégzése szükséges, amit Budapesten a Transzport Studium minden gépjárműre, és valamennyi szinten – alapképzés és továbbképzés – egyaránt kínál a leendő hivatásos sofőröknek.

A GKI tanfolyam feltételei

GKI tanfolyamainkkal Budapesten várjuk mindazokat az érdeklődőket, akik a megfelelő típusú jogosítvánnyal rendelkeznek. Ez, természetesen, a különféle gépjárművek esetén más és más – míg tehergépkocsi esetén C1, C1+E, C, C+E, egy buszvezetőnél a D1, D1+E, D, vagy a D+E jogosítvány megléte szükséges a GKI tanfolyam elvégzéséhez.

Melyik GKI tanfolyam a megfelelő Önnek?

A GKI tanfolyamoknak háromféle típusát különböztetjük meg. Ennek alapján léteznek az alapképzések – erre minden gépjármű esetén akkor van szükség, ha a megfelelő vezetői engedélyt 2008. szeptember 9. után szerezte meg. Ha azonban már ez előtt az időpont előtt is rendelkezett a szükséges típusú jogosítvánnyal, akkor elegendő a továbbképzésen részt vennie.

Léteznek még az úgynevezett különbözeti képzések – ezekre abban az esetben jelentkezhet, amennyiben Ön már elvégzett pl. egy autóbusz-vezetői alap- vagy továbbképzést, de teherautóra is meg szeretné szerezni a képesítést.Ugyanez igaz fordítva is, ha van teherautós végzettsége és mellette az autóbuszos végzettséget is meg kívánja szerezni.

Ha tehát GKI tanfolyamot keres Budapesten, akkor válassza iskolánkat, ahol jól képzett oktatóinktól szerezheti meg a szükséges tudást. Jelentkezzen még ma tanfolyamainkra!

Hasonló cikkek

GKI tanfolyam Budapesten A hatályos jogszabályok értelmében már nem elég csupán "C" vagy "D" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezni – azoknak, akik autóbuszt, vagy 3,5 tonnánál...
Rakományrögzítés tanfolyam Miért fontos a rakomány tökéletes rögzítése? A rakomány rögzítése rendkívül fontos a szállítmányozás során, mert ha bármilyen okból megmozdul a plató...
A biztonság jegyében Vannak szakmák, melyek megszerzése mindig jó befektetés, ilyen a tehergépkocsi és az autóbuszvezető hivatás is, főleg most, amikor mindként szegmensbe...
Az utak szerelmeseinek GKI alapképzésen kell részt vennie mindenkinek, aki közúton árufuvarozással vagy autóbuszos személyszállítással foglalkozik. A tanfolyam elvégzését kö...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!