Amikor valaki úgy dönt, hogy hivatásszerűen szeretne sofőrködéssel foglalkozni, legyen az tehergépkocsi, vagy autóbusz vezetése, akkor a szükséges típusú jogosítvány önmagában már nem elég, GKI tanfolyam elvégzésére is szükség van.

GKI tanfolyam Budapesten iskolánkban, a Transzport Studiumnál is elvégezhető, méghozzá a legkedvezőbb áron, ezért árgaranciát adunk mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy hozzánk iratkoznak be. Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezeket a tanfolyamokat! Amennyiben Ön mégis megtalálná máshol az Ön által kiválasztott képzést olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

GKI tanfolyam Budapesten

GKI tanfolyam Budapesten

GKI tanfolyam Budapesten olcsón

A GKI tanfolyam alól már nincs kivétel – véget értek a türelmi időszakok –, de az egyáltalán nem mindegy, hogy mennyibe is kerül az adott képzés. Iskolánk a GKI tanfolyamokat is versenyképes áron kínálja hallgatóinak – ha olcsó GKI képzést keres Budapesten, akkor a lehető legjobb helyen jár.

Az alacsonyabb ár természetesen nem jelent semmiféle kompromisszumot, sem pedig alacsonyabb minőséget, ugyanis nagy múltra visszatekintő iskolánkban az oktatást jól képezett szakemberek, oktatók végzik.

Ők jelentik a garanciát arra, hogy a tanfolyam során valóban versenyképes tudásra tegyen szert, amivel jó esélyekkel indulhat majd a munkaerőpiacon.

GKI tanfolyam időpontok Budapesten

GKI tanfolyam Budapesten egész évben várja a hallgatókat – a képzés iskolánkban is folyamatos, így akkor sem kell aggódnia, ha egy tanfolyamunkról lemaradt, mert a következő hónapban biztosan lehetősége lesz elvégeznie a képzést.

Ha GKI tanfolyamot keres Budapesten, akkor válassza iskolánkat, mert nálunk magas színvonalú oktatásban részesül kedvező áron. Keressen minket elérhetőségeinken és jelentkezzen tanfolyamainkra még ma!

Hasonló cikkek

Elveszett GKI kártya és pótlása A közúti szállítással foglalkozók rengeteget utaznak, nem csoda, hogy elő-előfordul, hogy elveszítik – vagy még rosszabb esetben ellopják tőlük –  a G...
Egy jó szakma: belföldi és nemzetközi gépkocsiveze... Ha valaki frissen végzett belföldi és nemzetközi gépkocsivezető és mondjuk először keres munkát, ugyancsak örülni fog a netes találatoknak. Jóllehet a...
Büntetik, ha nincs GKI Lassan nyolc éve lesz, hogy kötelezővé tették a GKI kártyát, no persze azoknak, akik hivatásos sofőrként teherautót kívánnak vezetni. A GKI, ha esetle...
A gépkocsivezetők pihenőidejének EU-s szabályzása... Az 561/2006 EU rendelet értelmében 2007. április 11-étől jelentős változások történtek a közúti személy- és áruszállításban. A sofőröknek nemcsak GKI ...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!