GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés különbözeti

Indul: 2019. október 28.
Vizsga: 2019. október 31.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi vezetői különbözeti továbbképesítést elvégeznie, aki a korábban megszerzett GKI autóbuszvezetői képesítése mellé közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, valamint magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét követően szerezte meg és még nem részesült képzésben – a közúton történő járművezetéshez – a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

A nemzetközi árufuvarozói vizsga előnyei

A nemzetközi árufuvarozói vizsga megszerzésével a gépkocsivezető megfelelő felkészültséget szerez a rá váló feladatok minél hatékonyabb és eredményesebb teljesítésére. Mivel az Európa Unió egyik kiemelt célkitűzése a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele, így a gépkocsivezető a nemzetközi árufuvarozói vizsgával az egységes európai fuvarozó alapelveket is megismeri, ami előfeltétele a biztonságos munkavégzésnek.  

Jelentkezés feltételei

Az mehet nemzetközi árufuvarozói vizsgára, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, az egy éven belül megszerzett autóbuszvezetői GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

Az oktatás előzetes időpont-egyeztetés szerint 5 napon keresztül tart. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

A 10 óra gyakorlati járművezetés a jelentkezővel egyeztetett időpontban történik.

Vizsga

Csütörtökön 11:00 órakor.

1 tesztlap, egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd tehergépkocsi gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, továbbá egy szóbeli vizsgán kell a tanultakkal kapcsolatban válaszolni.

A sikeres nemzetközi árufuvarozói vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A nemzetközi árufuvarozói vizsga megszerzését követően ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamokat végezhet.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezető alapképzés különbözeti 122 800 Ft Jelentkezés