Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés különbözeti

Indul: 2019. január 21.
Vizsga: 2019. január 24.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi vezetői különbözeti továbbképesítést elvégeznie, aki a korábban megszerzett GKI autóbuszvezetői képesítése mellé közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, valamint magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét követően szerezte meg és még nem részesült képzésben – a közúton történő járművezetéshez – a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

A nemzetközi árufuvarozói vizsga előnyei

A nemzetközi árufuvarozói vizsga megszerzésével a gépkocsivezető megfelelő felkészültséget szerez a rá váló feladatok minél hatékonyabb és eredményesebb teljesítésére. Mivel az Európa Unió egyik kiemelt célkitűzése a közúti közlekedés biztonságosabbá tétele, így a gépkocsivezető a nemzetközi árufuvarozói vizsgával az egységes európai fuvarozó alapelveket is megismeri, ami előfeltétele a biztonságos munkavégzésnek.  

Jelentkezés feltételei

Az mehet nemzetközi árufuvarozói vizsgára, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, az egy éven belül megszerzett autóbuszvezetői GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

Előzetes egyeztetés szerint 1 napon keresztül 09:00-től 18:00-ig tart a képzés. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

Csütörtökön 12:00 órakor.

1 tesztlap, egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd tehergépkocsi gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, továbbá egy szóbeli vizsgán kell a tanultakkal kapcsolatban válaszolni.

A sikeres nemzetközi árufuvarozói vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A nemzetközi árufuvarozói vizsga megszerzését követően ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamokat végezhet.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezető alapképzés különbözeti 122 800 Ft Jelentkezés