ADR Nem-tartányos szakosító ismeretfelújító

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

A tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha Ön veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban megszerzett bizonyítványa érvényességét meg akarja hosszabbítani 1 és/vagy 7 osztályra.

Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam. A tanfolyamok kódjai: NT1, NT7

Tanfolyam

Egy napos képzés, amely előzetes egyeztetés alapján, általában hétfőn és/vagy kedden, 09:00 órai kezdéssel indul.

Hatósági vizsga

A Hatóság által jóváhagyott napon, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítvány.

Pótvizsga díjak

Pótvizsgára jelentkezés díja: 5.000.- Ft/alkalom, melyet a pótvizsga alkalmával egyszer kell megfizetni. Ezen felül a sikertelen vizsgaelemek után 

  • SZEV-es vizsga díja:   4.600.- Ft/db

A tanfolyam elvégzésének feltétele

ADR NT 2-9, továbbá NT1 és/vagy NT7 bizonyítvány érvényessége. Ha a régi bizonyítvány lejárt, azt meghosszabbítani már nem lehet. A sikeres vizsga után Ön a kiválasztott áruosztályokkal együtt az összes veszélyes áruféleséget fuvarozhatja, kivéve a tartányban szállítható árukat. Az NT1 és NT7 tanfolyamok megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk. 
A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók. A tartányos áruszállítás ismereteit a tartányos szakosító alap tanfolyamon ismerheti meg.
A sugárzó anyagok ADR 7 osztály tanfolyamát csak az végezheti el, aki alapfokú sugárvédelmi tanfolyamot végzett és erről bizonyítvánnyal rendelkezik.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati vizsga

Speciális ismeretek

Teszt (SZEV)

nincs

Az intézmény által nyújtott ingyenes felnőttképzési szolgáltatások

Tudásmérés

A meglévő tudás beszámítását lehetővé tevő a jelentkező kérésére történik. A beszámítás lehetőségéről, illetve a meglévő tudás egyéb módon történő figyelembevételéről a felmérés eredménye alapján a képzésért felelős vezető dönt. Miután felmentésre nincs lehetőség a felmérés eredménye csak tájékoztató jellegű.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően GKI tanfolyamokat végezhet.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez ne legyen probléma! Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban. Segítünk Önnek abban, hogy azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek. Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!

  • ADR Nem-tartányos szakosító 1 osztály ismeretfelújító 60 000 Ft Jelentkezés
  • ADR Nem-tartányos szakosító 7 osztály ismeretfelújító 60 000 Ft Jelentkezés