Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Mezőgazdasági vegyszerszállító

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

A 7/2011. (III. 8.) NFM rendelet előírásainak megfelelő szaktanfolyam. Atanfolyam az ADR hatálya alá nem tartozó mezőgazdasági vontatóval, vagy lassú járművel vontatott pótkocsival szállított mezőgazdasági vegyszerek és gázolaj szállításához ad szakképesítést.

További tudnivalók

A szállított anyagok az ADR Megállapodás hatálya alá tartoznak, de miután mezőgazdasági vegyszerszállítás vontatóval, illetve lassú járművel történik (csökkentett sebességgel, szűk szállítási távolságra, korlátozott mennyiségekkel), így külön rendelkezés szerinti szabályok szerint kell az anyagokat szállítani.

A mezőgazdasági vegyszerszállító tanfolyamon célja a közúti szállítással együtt járó kockázatok csökkentése, valamint a biztonságos közlekedés fokozása. Fontos továbbá, hogy a képzés után a hallgatók legyenek képesek a mezőgazdasági vegyszerszállítás során az esetlegesen fellépő különböző veszélyhelyzetek gyors és hatékony elhárítására.

Jelentkezés feltétele

A mezőgazdasági vegyszerszállító tanfolyamra való jelentkezésnek nincs feltétele.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya

Tanfolyam menete

A mezőgazdasági vegyszerszállító tanfolyam a jelentkezők létszámától függően indul, a képzésen való részvétel kötelező. Tantárgyi felmentések nem adhatók. Csoportos jelentkezés esetén, 15 fő felett kihelyezett képzésre és hatósági vizsgára is lehetőség van az ország bármely területén!

Vizsga

Szóbeli: A tanfolyam napján 16:00 órakor.

Sikeres vizsga esetén a résztvevő hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Általános ismeretek, főbb veszélyek

Nincs

Van

Szállító egységek és jelölések

Nincs

Van

Rakodási és kárelhárítási ismeretek

Nincs

Van

További ajánlott tanfolyamok

A mezőgazdasági vegyszerszállító tanfolyam elvégzését követően GKI és ADR tanfolyamok végezhetők.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!