5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

ADR Tartányos ismeretfelújító

Indul: 2019. június 24.
Vizsga: 2019. június 26.

Ismertető

Annak kell a tanfolyamot elvégeznie, majd ADR ismeretfelújító vizsgát tennie, aki veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban megszerzett tartányos bizonyítványát kívánja meghosszabbítani. Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam. A tanfolyamok kódjai: T2, T3, T5.1-9. Az ADR ismeretfelújító vizsga öt évig érvényes.

Jelentkezés feltételei

Az ADR ismeretfelújító vizsga előfeltétele a korábban megszerzett ADR nem-tartányos bizonyítvány érvényessége. Ha a régi bizonyítvány lejárt azt megújítani már nem lehet, akkor újra alapvizsgát kell tenni. Az ADR tanfolyam vizsgájának a napján még érvényesnek kell lennie a korábbi oktatási bizonyítványnak. Az ADR Egyezmény ezért úgy szabályoz, hogy az utolsó évben bármikor vizsgázhat, az új igazolvány érvényessége a régi igazolvány lejárati időpontjához igazodik.

Szükséges okmányok
 • személyi igazolvány,
 • lakcímbejelentő kártya,
 • érvényes ADR bizonyítvány

Tanfolyam menete

Az ismeretfelújító tanfolyamot az alaptanfolyamokkal együtt indítjuk, a különböző árucsoportokból külön-külön és együtt is le lehet tenni az ADR ismeretfelújító vizsgát. A képzésen a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható, tantárgyi felmentések pedig nem adhatók.

Időpontja a választott árucsoporttól függően:

 • Hétfőn és kedden: 08:00-tól 16:00-ig,

Vizsga

Az ADR ismeretfelújító vizsga írásbeli részből áll.

Ideje: Szerda 12:00 óra

A sikeres vizsgát követően hatósági bizonyítványt bocsátunk ki.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Tartányos általános ismeretek

Teszt

Nincs

Speciális ismeretek T2, T3, T5.1-9

Teszt

Nincs

További ajánlott képzések

A sikeres ADR ismeretfelújító vizsga után GKI és ADR szakosító tanfolyamokat lehet végezni.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

 • ADR Tartányos ismeretfelújító 2 osztályra 28 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 2, 3 osztályokra 34 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 2, 3, 5.1-9 osztályokra 41 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 2, 5.1-9 osztályokra 34 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 3 osztályra 28 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 3, 5.1-9 osztályokra 34 000 Ft Jelentkezés
 • ADR Tartányos ismeretfelújító 5.1-9 osztályra 28 000 Ft Jelentkezés