Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

ADR Nem-tartányos szakosító

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam. A tanfolyamok kódjai: NT1, NT7

Annak kell az ADR oktatáson részt vennie, aki veszélyes árut szállító, vagy fuvarozó járművet akar vezetni, és a korábban szerzett nem-tartányos bizonyítványa érvényességét ki akarja terjeszteni az 1 és/vagy 7 osztályra is. Az előbbi robbanóanyagokra és tárgyakra vonatkozik, míg az utóbbi a radioaktív anyagok szállítására. A sugárzó anyagok ADR 7 osztály tanfolyamát csak az végezheti el, aki alapfokú sugárvédelmi oktatáson már részt vett és erről bizonyítvánnyal rendelkezik. Az NT1 és NT7 tanfolyamok megfelelő számú érdeklődő esetén indítjuk.

Jelentkezés feltételei

Az ADR oktatásban az ADR Nem-tartányos szakosító tanfolyam megkezdésének több feltétele is van, ilyen az ADR bizonyítvány megléte és érvényessége. Ha a régi bizonyítvány lejárt azt megújítani, illetve szakosítani már nem lehet, akkor újra alapvizsgát kell tenni. Az ADR oktatás elvégzését követően Ön a kiválasztott áruosztályokkal együtt az összes veszélyes áruféleséget fuvarozhatja, kivéve a tartányban szállítható árukat.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya
  • vezetői engedély
  • érvényes ADR bizonyítvány
  • érvényes alapfokú sugárvédelmi oktatási bizonytvány

Tanfolyam menete

Előzetes egyeztetés alapján hétfőnként, 8-tól 16 óráig tart.

Az ADR oktatáson a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható!

Vizsga

Az ADR oktatás tananyaga a "Speciális ismeretek", melyekből a képzés végén írásbeli és szóbeli vizsgát is kell tenni.

Időpontja: az alaptanfolyam vizsgájával egy napon, szerdán 12 órakor.

Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Speciális ismeretek

Teszt

Van

További ajánlott tanfolyamok

Az ADR oktatást és sikeres vizsgát követően GKI gépkocsivezetői tanfolyam végezhető el.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • ADR nem-tartányos szakosító 1 osztály alaptanfolyam 40 000 Ft Jelentkezés
  • ADR nem-tartányos szakosító 7 osztály alaptanfolyam 50 000 Ft Jelentkezés