5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI tehergépkocsi vezetői továbbképzés különbözeti

Indul: 2019. március 25.
Vizsga: 2019. március 28.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell a tehergépkocsi különbözeti továbbképesítést elvégeznie és GKI jogosítványt (képzesítési igazolványt) szereznie, aki a korábban megszerzett GKI autóbuszvezetői képesítése mellé C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára ugyan, de magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét megelőzően szerezte meg – a közúton történő járművezetéshez – a szakmai továbbképesítés megszerzésére kötelezett.

Kettő jobb, mint az egy

A tehergépkocsi GKI jogosítvány (képesítési igazolvány) megszerzéssel a továbbiakban nem csak autóbuszt, de tehergépkocsit is vezethet, ezzel pedig potenciálisan nőnek az esélyei a munkaerő piacon. A tehergépkocsira érvényes GKI jogosítvánnyal akár autóbuszvezetői főállása mellett mellékállásban is elhelyezkedhet, vagy alkalmi teherszállítási feladatokat is elláthat.

Jelentkezés feltételei

A tehergépkocsi GKI jogosítvány (képesítési igazolvány) megszerzésesre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a képzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

A képzésen többek közt elsajátítható a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés, a különböző előírások helyes alkalmazása, valamint az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismeretek. Iskolánkban a járművezetői tudás is tökéletesíthető egy korszerű szimulátor segítségével.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, az egy éven belül megszerzett autóbuszvezetői GKI jogosítvány.

Tanfolyam menete

Az oktatás előzetes időpont-egyeztetés szerint 4 napon keresztül tart. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

Csütörtökön 11:00 órakor. 3 tesztlap megírása képezi az írásbeli vizsgát.

 

A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A tehergépkocsira érvényes GKI jogosítvány megszerzése után ADR veszélyes áru szállításra jogosító tanfolyamokat elvégzését javasoljuk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezető továbbképzés különbözeti 38 000 Ft Jelentkezés