GKI autóbuszvezetői továbbképzés különbözeti

Indul: 2019. október 28.
Vizsga: 2019. október 31.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Autóbuszvezetői különbözeti továbbképesítést annak a személynek kell megszereznie, aki a korábban megszerzett GKI tehergépkocsi vezetői képesítése mellé közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam (a továbbiakban: EGT-állam) állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Aki D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vezetői engedélyét 2008. szeptember 9-ét megelőzően szerezte meg – a közúton történő járművezetéshez – a szakmai továbbképesítés megszerzésére kötelezett.

A tanfolyam elvégzésének feltétele

Továbbképesítést az a gépkocsivezető szerezhet, aki EGT-állam állampolgára és szokásos lakóhelye a külön jogszabályban foglaltak szerint Magyarországon van, vagy nem EGT-állam állampolgára és munkavállalási jogosultsága van vagy Magyarországon bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja, továbbá a tehergépkocsi vezetői GKI képzettségét egy éven belül szerezte meg.

Tanfolyam menete

A GKI Autóbuszvezetői különbözeti továbbképzés előzetes időpont-egyeztetés szerint 4 napon keresztül tart. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

Csütörtökön 11.00 órakor.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezető továbbképzés különbözeti 38 000 Ft Jelentkezés