5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI autóbuszvezetői alapképzés különbözeti

Indul: 2019. május 27.
Vizsga: 2019. május 30.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell az autóbuszvezetői különbözeti GKI alapképzést elvégeznie, aki a korábban megszerzett GKI tehergépkocsi vezetői képesítése mellé közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú, vagy ezekkel egyenértékűnek elismert járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.
Aki D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vezetői engedélyét 2008. szeptember 9-ét követően szerezte meg – a közúton történő járművezetéshez – az a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

Jelentkezés feltételei

A GKI alapképzésünkre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI alapképzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja. A GKI alapképzés további feltétele, hogy a tehergépkocsi vezetői GKI képesítést egy éven belül szerezte meg.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, az egy éven belül megszerzett tehergépkocsivezetői GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

A GKI különbözeti alapképzés előzetes időpont-egyeztetés szerint 5 napon keresztül tart. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

A vizsga csütörtöki napon, 11:00 órakor van.

1 tesztlap, egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd autóbusz gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, továbbá egy szóbeli vizsgán kell a tanultakkal kapcsolatban válaszolni.

Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A GKI kiegészítő alapképzés elvégzését követően, ha személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezető alapképzés különbözeti 122 800 Ft Jelentkezés