GKI autóbuszvezetői alapképzés különbözeti

Indul: 2019. október 28.
Vizsga: 2019. október 31.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak kell az autóbuszvezetői különbözeti GKI alapképzést elvégeznie, aki a korábban megszerzett GKI tehergépkocsi vezetői képesítése mellé közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú, vagy ezekkel egyenértékűnek elismert járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.
Aki D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vezetői engedélyét 2008. szeptember 9-ét követően szerezte meg – a közúton történő járművezetéshez – az a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

Jelentkezés feltételei

A GKI alapképzésünkre az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI alapképzésre, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja. A GKI alapképzés további feltétele, hogy a tehergépkocsi vezetői GKI képesítést egy éven belül szerezte meg.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép, az egy éven belül megszerzett tehergépkocsivezetői GKI igazolvány.

Tanfolyam menete

A GKI különbözeti alapképzés előzetes időpont-egyeztetés szerint 5 napon keresztül tart. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

A vizsga csütörtöki napon, 11:00 órakor van.

1 tesztlap, egy esettanulmány megírása képezi az írásbeli vizsgarészt, majd autóbusz gyakorlati vezetése és a szimulátoron végzett vészhelyzet-elhárítása képezi a gyakorlati vizsgát, továbbá egy szóbeli vizsgán kell a tanultakkal kapcsolatban válaszolni.

Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

További ajánlott tanfolyamok

A GKI kiegészítő alapképzés elvégzését követően, ha személyszállító vagy teherfuvarozó céget kíván irányítani, akkor vállalkozói tanfolyam elvégzését javasoljuk.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezető alapképzés különbözeti 122 800 Ft Jelentkezés