5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI autóbuszvezetői továbbképzés

Indul: 2018. szeptember 18.
Vizsga: 2018. szeptember 20.

Ismertető

GKI képzésünk, az autóbuszvezetők számára indított továbbképzés megfelel a 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. § és a 24/2005.(IV. 21.) GKM rendelet 33. § előírásainak.

Kinek kell elvégeznie a GKI képzést?

Autóbuszvezetői továbbképzési képesítést annak a személynek kell megszereznie, aki a közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és EGT-állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Aki az alapképesítés megszerzését követő öt éven belül, ha alapképesítés megszerzésére nem kötelezett a D1, D1+E, D, D+E kategóriájú jármű esetében nemzetközi autóbuszvezetői szolgáltató képesítés alapján kiadott igazolvány érvényességéig, de legfeljebb 2013. szeptember 10-éig, a közúton történő járművezetéshez szakmai továbbképzési képesítés megszerzésére kötelezett. A továbbképzési képesítés a megszerzésétől számított öt évig érvényes. A gépkocsivezető ötévente továbbképzésen vesz részt.

Az autóbuszvezetőknek ötévente továbbképzésen kell részt venniük

Amennyiben autóbuszvezetőként dolgozik mint vállalkozó vagy mint egy személyszállító vállalkozás alkalmazottja, ahhoz, hogy tevékenységét szabályosan végezhesse, GKI képzésen kell részt vennie. Amennyiben a képesítést már megszerezte, arra is szükség van, hogy tudását időről időre felfrissítse, hiszen folyamatosan tisztában kell lennie az esetlegesen változó szabályokkal. A GKI képzést, illetve a továbbképzést nemcsak azért kell elvégeznie, hogy teljesíthesse az előírásokat; hiszen autóbuszvezetőként felelősséggel tartozik utasaiért.

A GKI képzésen elsajátítható ismeretek

A GKI képzésen elsajátíthatja többek közt a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, az előírások helyes alkalmazását, illetve az egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság szem előtt tartásához szükséges ismereteket is. A GKI képzésen elsajátított ismeretekről egy vizsga keretében kell számot adnia. Amennyiben aktuálissá vált a GKI autóbuszvezetői továbbképzésen való részvétele, azonban mindeddig nem talált olyan tanfolyamot, amely lakhelyén vagy lakhelyéhez közel indult volna, válassza iskolánkat: a tanfolyam idejére olcsó szállást tudunk biztosítani önnek egy panzióban vagy munkásszálláson.

Jelentkezés feltétele

Továbbképzési képesítést az szerezhet, aki EGT-állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja, érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, EGT-államban szerzett alapképesítéssel rendelkezik vagy ennek megszerzésére nem kötelezett.

Tanfolyam menete

Kedd-szerda 09:00-től 18:00-ig, csütörtökön 09:00-től 11:00-ig. A tanfolyamon való részvétel kötelező.

Vizsga

Csütörtökön 12:00-órától. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap. 

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsga alól felmentés nem adható.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI autóbuszvezető továbbképzés 60 000 Ft Jelentkezés