5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

GKI autóbuszvezetői alapképzés

Indul: 2018. szeptember 17.
Vizsga: 2018. szeptember 20.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Autóbuszvezetői alapképesítést képesítést annak a személynek kell megszereznie, aki a közúton D1, D1+E, D, D+E kategóriájú -vagy ezekkel egyenértékűnek elismert- vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam (a továbbiakban: EGT-állam) állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Mikor van szüksége GKI kártyára autóbusz-vezetéshez?

Amennyiben buszt vezet, és közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, a D1, D1+E, D, D+E kategóriájú vezetői engedély mellett GKI kártyára is szüksége lesz. A GKI kártya megszerzésére jogosító GKI autóbusz-vezetői alapképzést akkor kell elvégeznie, ha jogosítványát 2008. szeptember 9-ét követően szerezte. A képzésen többek közt elsajátíthatja a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetést, megismerkedhet a vonatkozó előírásokkal, illetve járművezetői tudását egy korszerű szimulátor segítségével tökéletesítheti.

Kiegészítő képzést is végezhet

Az autóbuszos közúti személyszállításhoz akkor is szüksége lesz a GKI kártyára, ha tehergépkocsi-vezetőként már megszerezte azt. Ebben az esetben a GKI autóbuszvezető kiegészítő alapképesítést ajánljuk önnek. Ezen a tanfolyamon szintén egy korszerű szimulátorral tökéletesítheti a tudását. Amennyiben már 2008. szeptember 9. előtt is rendelkezett D-kategóriás vezetői engedéllyel, a régi típusú oktatási igazolványa lejártáig, vagy legkésőbb 2013. szeptember 9-ig végezhette hivatalosan tevékenységét. Ha kihagyás után ismét ezzel szeretne foglalkozni, a GKI kártya megszerzésére jogosító GKI autóbuszvezető továbbképzést ajánljuk önnek. A továbbképzés után, a GKI kártya megszerzéséhez a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetésből, az előírások alkalmazásából, illetve az egészségügyi, közúti közlekedési és környezetbiztonság, szerviz és logisztika témából kell vizsgát tennie.

Előzze meg a bírságot!

A továbbképzést akkor is elvégezheti, ha autóbuszos GKI kártyáját autóbuszvezető kiegészítő továbbképzésen szerezte. Ne kockáztassa meg a GKI kártya nélkül történő vezetést és az amiatt kiszabott bírságot: 2014. szeptember 11-től ugyanis egyetlen hivatásos autóbusz-vezetőnek sem szabad GKI kártya nélkül buszt vezetnie, hiszen a 156/2009 Korm. rendelet szerint ez szabálysértésnek minősül, és a sofőr 100 ezer forintra bírságolható. Végezze tevékenységét szabályosan: jelentkezzen most az autóbusz-vezetői képzésre, és szerezze meg a GKI kártyát!

Jelentkezés feltétele

Alapképesítést az a gépkocsivezető szerezhet, aki EGT-állam állampolgára és szokásos lakóhelye a külön jogszabályban foglaltak szerint Magyarországon van, vagy nem EGT-állam állampolgára és munkavállalási jogosultsága van vagy Magyarországon bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Tanfolyam menete

Hétfő-kedd-szerda 09:00-től 18:00-ig, csütörtökön 09:00-től 11:00-ig.

Vizsga

Csütörtökön 12:00-kor. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

Tantárgyi felmentések

A tantárgyi vizsgák alól felmentés nem adható.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!