GKI tehergépkocsi vezetői alapképzés

Indul: 2019. december 16.
Vizsga: 2019. december 19.

Ismertető

A 261/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet 20. és 21. §. és a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet 33. § előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

A GKI tanfolyamot annak a személynek kell elvégeznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban résztvevő ország (EGT) állampolgára, vagy magyarországi székhellyel rendelkező vállalkozás foglalkoztatja.

Aki C1, C1+E, C, C+E kategóriájú vezetői engedélyét 2009. szeptember 9-ét követően szerezte meg és korábban nem részesült képzésben – a közúton történő járművezetéshez – az a szakmai alapképesítés megszerzésére kötelezett.

A GKI tanfolyamon a biztonságos közúti közlekedés szabályainak elsajátítása mellett, a tehergépkocsi-vezetés gazdaságos és környezet kímélő vezetési szemléletét is megtanulhatja.

Jelentkezés feltételei

Jelen GKI tanfolyamunkra az a személy jelentkezhet, aki EGT-állam állampolgára és bejelentett lakcíme van Magyarországon. Ha nem EGT-állam állampolgára, akkor is jelentkezhet a GKI tanfolyamra, amennyiben munkavállalási jogosultsága van Magyarországon vagy itt bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Szükséges okmányok

Személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya, vezetői engedély, 1 db igazolvány fénykép.

A GKI tanfolyam menete

A tanfolyam szimulátoros képzéssel indul a vizsgát megelőző vasárnap. Hétfőn, kedden és szerdán 9:00 és 18:20 között elméleti képzés. A vizsga napján, csütörtökön 8:50 és 10:30 között a járművezetéshez kapcsolódó gyakorlati ismeretek, gyakorlati tantárgy előadása van.

A 10 óra gyakorlati járművezetés a jelentkezővel egyeztetett időpontban történik.

Vizsga

A vizsga csütörtöki napon, 11:00 órakor zajlik. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

a biztonsági szabályokon alapuló ésszerű vezetés

Teszt

 

Esettanulmány

Nincs

előírások alkalmazása

Teszt

egészségügyi, közúti közlekedési és környezeti biztonság, szerviz, logisztika

Teszt

járművezetés a közúti forgalomban

Nincs

Van

a járművezetéshez kapcsolódó gépkocsivezetői ismeretek

Van

járművezetés veszélyhelyzetek létrehozására

Van

További ajánlott tanfolyamok

A GKI tanfolyam elvégzését követően ADR tanfolyamokat végezhet.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • GKI tehergépkocsi vezető alapképzés 128 800 Ft Jelentkezés