GKI online (e-learning alapú) tanfolyamok

Ismertető

Az e-learninges oktatás vagy távoktatás egyre népszerűbb hazánkban is, hiszen az internet korában nem kell feltétlenül személyesen jelen lennie valakinek, ha tanulni akar valamit. Érvényes ez az állami felsőoktatásra, a nyelvoktatásra és a különböző magánintézetek által kínált tanfolyamokra is. Egyre többen élnek is a lehetőséggel, hogy iskolába járás helyett, az otthon kényelmében, teljesen szabad időbeosztással, kötetlenül tanuljanak. Ennek jegyében -bár iskolánk továbbra is jobban preferálja a tantermi oktatást- szeptember 1-től mi is csatlakozunk az egyre népszerűbbé váló e-learninges tanulási modell lehetőségéhez és online GKI tanfolyamokat is indítunk.

Ezt a képzési formát elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek valamilyen okból adódóan nincsen lehetőségük személyesen megjelenni a tanfolyamokon. A távoktatási forma mostantól minden GKI tanfolyamunkra vonatkozik, melyet az oldalunkon talál meg. Az online GKI képzésnek több előnye is van, a hagyományos tantermi oktatással szemben. Például mindenki szabadon választhatja meg a tanulás idejét, és természetesen a helyét, csupán internet kapcsolatra van szükség hozzá. Történhet ez a kamionban ülve a pihenők alatt, munkavégzés ebédszüneteiben, vagy éppen éjszaka elalvás előtt, magyarán a hallgató teljes szabadságot kap, hogy mikor és hol sajátítja el a tananyagot.

Másik fontos tudnivaló, hogy mivel a hallgatók ebben a formában saját PC-jük, táblagépük stb. előtt ülve teszik magukévá a különböző ismereteket, így ez a képzési forma olcsóbb, mint a hagyományos, iskolánkban történő, tanfolyamokon való személyes részvétel. Ugyanakkor azoknak a tanulóknak, akiknek nehézségük van a tananyaggal, előre megbeszélt időpontban személyes konzultálási lehetőséget is tudunk biztosítani a tanárokkal. Valamint, ha a megadott képzési idő valamilyen oknál fogva nem bizonyul elegendőnek, akkor pótórák vásárlására is van lehetőség. A GKI vizsga kérdések és a GKI vizsga tesztkérdések az online tanfolyam után ugyanazok lesznek, mintha személyesen vettünk volna részt az oktatásban.

Jelentkezés módja

Az online GKI tanfolyamra való jelentkezés személyesen történik az iskolánkban, mivel a hatóság felé ugyanúgy le kell adni az adatokat, mint a tantermi képzés esetén. A tanuló a jelentkezés után fogja megkapni a tananyagok eléréséhez szükséges belépési adatokat.

Jelentkezés feltételei

Azonosak a tantermi tanfolyamokra való jelentkezési feltételekkel.

GKI online képzési idő
  • Alap- és továbbképzés: 60 óra/60 nap.
  • Különbözeti alap- és továbbképzés: 50 óra/50 nap.
  • Összevont alap- és továbbképzés: 90 óra/90 nap

Ha a megadott képzési idő valamilyen ok miatt nem bizonyul elegendőnek, akkor pótórák vásárlására van lehetőség.

Vizsga

Bár a tanulás távoktatás formájában történik, a vizsgán ugyanazok a szabályok vonatkoznak az e-learninges tanulókra, mint a hagyományos képzésen részt vevő hallgatókra. Vagyis adott napon, személyesen, a vizsgateremben kell kitölteni a tesztlapokat, alapképzésben résztvevőknek esettanulmányt írni, szóbeli vizsgát tenni, a gyakorlati vezetést végrehajtani és szimulátoron vizsgázni.

Az e-learninges oktatáson résztvevő tanuló a tananyag sikeres elsajátításáról igazolást kap a megadott e-mail címére. Ezt az igazolást iskolánk is megkapja a befejezett tanulási folyamat után. A tanulónak ezt követően személyesen kell ismét az iskolában megjelennie, hogy bejelentse a vizsga-szándékát.

Kapcsolódó tanfolyamok