Igazán sikeresek csak biztos tudás birtokában lehetünk, nincs ez másképpen akkor sem, ha saját, árufuvarozással foglalkozó vállalkozást szeretnénk indítani. Ahhoz, hogy ezt a tudást megszerezzük, a legjobb út egy vállalkozói képzés, ahol minden szükséges ismeret elsajátítható.

Vállalkozói képzés

Vállalkozói képzés

A vállalkozói képzés tematikája

A vállalkozói képzés célja, hogy a tanfolyam résztvevői széles körű ismeretekhez jussanak a vállalkozást érintő minden területen. Legyenek azok a jogi ismeretek, a vámmal kapcsolatos tudnivalók, vagy éppen a jármű üzemeltetését érintő kérdések – a vállalkozói képzés mindezen területeket átfogja.

A vállalkozói képzés tematikájában a fentieken kívül még munkaügyi, gazdasági, pénzügyi, valamint adózási ismeretek is szerepelnek. Természetesen a vezetés biztonságát garantáló, a közlekedés biztonságát érintő témákat is magában foglal a vállalkozói képzés.

A vállalkozó képzés időtartama

Annak érdekében, hogy Ön a lehető leghamarabb elindíthassa a vállalkozását, ami lehet árufuvarozói, vagy személyszállítással foglalkozó, a vállalkozói képzéseinket egymást követő napokon, egy blokkban tartjuk.

Az árufuvarozó vállalkozói képzés esetén a tanfolyam időtartama 14 nap, míg a személygépkocsis személyszállító tanfolyamot már négy nap alatt elvégezheti, és sikeres vizsga letétele esetén máris elindíthatja a cégét.

Ha tehát saját vállalkozás alapításán gondolkodik, akkor a vállalkozói képzés az első lépés, ami után már magabiztosan, a szükséges ismeretek birtokában vághat bele az üzletbe. Jelentkezzen még ma!

Hasonló cikkek

Vállalkozó leszek Egy vállalkozáshoz, történjen az céges vagy egyéni formában korra és nemre való tekintet nélkül van lehetőség, sőt, még iskolai végzettség sem kell ho...
Lendületben az árufuvarozás Hogy mennyire keresett szakma a belföldi árufuvarozó, jól mutatja, hogy az online áruházak legnagyobb kihívása, hogy határidőn belül meg tudják oldani...
Vállalkozói tanfolyam Aki már valaha belevágott bármilyen vállalkozásba, az tudja, hogy egyáltalán nem fenékig tejfel. Vállalkozói tanfolyam elvégzése nélkül rengeteg nem v...
Hatékonyságnövelés a vállalkozói képzéssel Sokakkal megtörtént már, hogy bármiféle vállalkozói képzés elvégzése nélkül fejest ugrottak egy cégalapításba, mondván a siker garantált. Vannak ügyfe...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!