Természetes lépés, hogy érettségi után mindenki egyetemre, főiskolára szeretne menni, de megesik, hogy nem sikerül a felvételi, ezért más lehetőségek után kell nézni a fiatalnak.

Általában ilyenkor kerülnek képbe az érettségi utáni képzések, ráadásul a szabályok pozitív irányba módosultak, vagyis mindenki ingyenesen végezhet el akár két OKJ-s tanfolyamot is.

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

OKJ-s Targoncavezető tanfolyam Budapesten

Érettségi utáni képzések a közlekedés területén

A közlekedés területén számos érettségi utáni képzés várja az érdeklődőket.

Akár ezt tekinti valaki az élete hivatásának, akár csak a következő felvételi lehetőségig szeretne egy jól hasznosítható szakmát megszerezni, mindkét esetben remek választás lehet mind egy gépkezelői, mind pedig egy járművezetői képzés. (Az utóbbi esetben a tanfolyamra jelentkező személynek rendelkeznie kell a szükséges kategóriájú jogosítvánnyal.)

Érettségi utáni képzések: jobb esélyek a munkaerőpiacon

Az érettségi utáni képzések legfőbb előnye, hogy az azokat elvégzők sokkal jobb esélyekkel indulnak a munkaerőpiacon, hiszen nem csupán egy elméleti tudás birtokában vannak, hanem olyan gyakorlati ismereteket is szereznek, amivel már szakképesítést igénylő munkákat is el tudnak vállalni és végezni. Ez pedig egyúttal magasabb fizetést is jelenthet.

Aki tehát még nem tudja, hogy érettségi után mihez is kezdjen, de érdeklődik a közlekedés és a különféle gépek iránt, annak érdemes szétnéznie a Transzport Studium OKJ-s tanfolyamai között, és kiválasztania az őt leginkább érdeklőt – a targoncavezető képzéstől egészen az emelőgépkezelőig. Jelentkezzen még ma!

Hasonló cikkek

A siker töretlen! A kulcs a gépkezelői jogosítvány... "A sofőröknek és a gépkezelőknek hozta a legnagyobb emelést az év." - Derül ki a Profession.hu 2018-as év munkaerő-piaci helyzetét elemző cikkéből. Ér...
Mozgásban vagyunk A gépkezelői munkavégzéshez számos esetben nem elegendő az OKJ-s bizonyítvány, hanem gépkezelő jogosítvány is szükséges a munka végzéséhez. Jogosan ve...
Sikerszakma gyorsan – targonca jogosítvánnya... Mindenütt nagy szükség van a targonca jogosítvánnyal rendelkezőkre. Azoknak, akik targonca jogosítványt szeretnének szerezni, előtte egy targoncavezet...
Mindenki elkezdheti: targoncás tanfolyam Vannak szakmák melyek leáldozóban vannak és olyanok is, melyek felemelkedőben. A targoncázás az informatika és a technológia fejlődésének dacára, egyr...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!