5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Autóbuszos személyszállító vállalkozó

Indul: 2019. szeptember 11.
Vizsga: 2019. szeptember 26.

Ismertető

A 261/2011. (XII.07.) Korm. rendelet 3. melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Annak van szüksége a vállalkozói tanfolyam elvégzésére, majd autóbuszos személyszállító vállalkozói vizsgát tenni, aki belföldi vagy nemzetközi személyszállítással foglalkozó vállalkozásnál vezető (szakmai irányító) munkakört tölt be, vagy maga rendelkezik ilyen területen működő vállalkozással. Egy fuvarozással foglalkozó cég ugyanis csak akkor tud a jogszabályoknak megfelelően működni, ha szakmai irányítót is alkalmaz, aminek előfeltétele az autóbuszos személyszállító vállalkozói vizsga.

Az autóbuszos személyszállító vállalkozói vizsga megszerzéséhez el kell sajátítania a személyszállítással kapcsolatos jogi és gazdasági ismereteket, ami ahhoz kell, hogy a későbbiekben jövedelmezően és szabályosan működtethesse vállalkozását, vagy a céget, ahol elhelyezkedik.

Jelentkezés feltételei

A tanfolyam elvégzésének feltétele nincs.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya

Tanfolyam menete

Előzetes egyeztetés szerint 7 napon keresztül minden nap 09:00-től 18:00-ig. A tanfolyamon a részvétel kötelező.

Vizsga

A vizsga 5 tesztlap kitöltéséből, egy esettanulmány megírásából és 5 tantárgy szóbeli vizsgájából áll. A sikeres személyszállító vállalkozói vizsga után a tanuló hatósági bizonyítványt kap.

A megszerzett bizonyítvány, vagyis a személyszállító vállalkozói képesítés 10 évig érvényes, utána ismeretfelújító autóbuszos személyszállító vállalkozói vizsgát kell tennie.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Jogi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Gazdasági és pénzügyi vezetői, adózási valamint adózási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Munkaügyi ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Személyszállítási ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

Jármű műszaki, üzemeltetési, valamint közlekedés-biztonsági ismeretek

Teszt + Esettanulmány

Van

További ajánlott tanfolyamok

Az autóbuszos személyszállító vállalkozói vizsga megszerzését követően, GKI autóbuszvezetői tanfolyam végezhető.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Autóbuszos személyszállító vállalkozó 135 500 Ft Jelentkezés