5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Személytaxis és személygépkocsis személyszállító vállalkozó tanfolyam

Indul: 2019. június 11.
Vizsga: 2019. június 20.

Ismertető

A 176/2015. (VII. 7.) Korm. rendelet 7§., és az 1. sz. Melléklet Melléklet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

A tanfolyam elvégzése akkor szükséges, ha olyan (társas vagy egyéni) vállalkozást kíván alapítani, vagy ilyen vállalkozásnál vezetői munkakört szeretne betölteni, ahol taxaméter nélküli személygépkocsival vagy taxaméterrel felszerelt személygépkocsival folytatnak
személyszállítói vállalkozói tevékenységet.

A képesítés 5 évig érvényes.

Két tanfolyam összevonásra került

Korábban a személyszállító - és a taxis vállalkozói vizsga két különálló tanfolyam volt és csak a választott típusban dolgozhatott az ember.

Mivel személygépkocsis személyszállítás sokban hasonlít a taxizáshoz, ezért két tanfolyamunk a személytaxis vállalkozó ás a személyszállító vállalkozó tanfolyam mostantól összevonásra került. Tehát a taxis vállalkozói vizsga megszerzésével Ön mostantól személyszállító vállalkozóként is dolgozhat.

A személyszállító vállalkozás olyan gépkocsival történik, amelyben nincs taxióra. A taxióra hiánya miatt a tevékenységnek kapcsolódnia kell valamely szálláshely-hasznosítási, idegenforgalmi, turisztikai, sport, kulturális, stb. tevékenységhez. Közös néven ezeket főszolgáltatásnak hívják. Ezzel szemben a taxis vállalkozói vizsgával arra is jogosultságot szerez, hogy taxis vállalkozóként dolgozzon.

Jelentkezés feltételei

A tanfolyam elvégzésének feltétele: nincs.

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány,
  • lakcímbejelentő kártya,
  • érvényes vezetői engedély

Tanfolyam menete

A tanfolyam ideje 3 nap, ezen a részvétel azonban kötelező.

Időpontja: hétfő, kedd és szerda, minden nap 09:00-től 18:20-ig.

Vizsga

A taxis vállalkozói vizsga az oktatást követő héten csütörtökön, a hatóság által kijelölt időpontban történik. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Vállalkozással kapcsolatos gazdasági, pénzügyi, adózási ismeretek

Teszt

Nincs

Általános vállalkozói ismeretek

Teszt

Nincs

Vállalkozással kapcsolatos munkaügyi ismeretek

 TesztNincs 

A személyszállítást érintő jogszabály ismeretek, a személyszállító szerződések szabályai

TesztNincs

Esettanulmány

ÍrásbeliNincs

További ajánlott tanfolyamok

A tanfolyam elvégzését követően -ha a vállalkozás járművét maga kívánja vezetni- személygépkocsis személyszállító gépkocsivezető tanfolyamunkat ajánljuk.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Személytaxis és személygépkocsis személyszállító vállalkozó tanfolyam 57 000 Ft Jelentkezés