5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Digitális tachográf kezelésére felkészítő tanfolyam

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Az Európai Unió rendeletben (a Tanács 2014. február 4-i 165/2014/EK rendelete) határozta meg a digitális tachográfok bevezetését a vezetési- és pihenőidők fokozottabb betartatásának érdekében. A digitális tachográf tanfolyamon a tachográf szakszerű használata sajátítható el.

A rendelkezés célja továbbá a közutak biztonságosabbá tétele, valamint a tisztességes versenyhelyzet megteremtése Európa országaiban. A digitális tachográfokat kötelező alkalmazni a 3,5 tonna feletti megengedett legnagyobb össztömegű tehergépjárműveken, valamint a 9 főnél több ülőhellyel rendelkező személyszállító járműveken.

A digitális tachográf rövid leírása

A digitális tachográf elektronikus úton rögzíti a gépjárművezető által vezetéssel, pihenéssel és egyéb munkavégzéssel eltöltött időt. Ezeket az adatokat mind a fedélzeti egység, mind pedig a kártya tartalmazza, az előbbi hozzávetőleg 365 nap adatainak tárolására képes, az utóbbi pedig körülbelül 28 napot tud tárolni. A digitális tachográf adatait rendszeres időközönként le kell tölteni.

Jelentkezés feltétele

A tachográf tanfolyam elvégzésének feltétele nincs

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya

Tanfolyam menete

Az oktatás egy napos és az előzetesen megbeszélt időpontban történik.

Vizsga

A képzést követően hatósági vizsga nincs, a képzésről Tanúsítvány-t állítunk ki.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Digitális tachográf kezelésére felkészítő tanfolyam 15 000 Ft Jelentkezés