Digitális tachográf kezelésére felkészítő tanfolyam

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Az Európai Unió rendeletben (a Tanács 2014. február 4-i 165/2014/EK rendelete) határozta meg a digitális tachográfok bevezetését a vezetési- és pihenőidők fokozottabb betartatásának érdekében. A digitális tachográf tanfolyamon a tachográf szakszerű használata sajátítható el.

A rendelkezés célja továbbá a közutak biztonságosabbá tétele, valamint a tisztességes versenyhelyzet megteremtése Európa országaiban. A digitális tachográfokat kötelező alkalmazni a 3,5 tonna feletti megengedett legnagyobb össztömegű tehergépjárműveken, valamint a 9 főnél több ülőhellyel rendelkező személyszállító járműveken.

A digitális tachográf rövid leírása

A digitális tachográf elektronikus úton rögzíti a gépjárművezető által vezetéssel, pihenéssel és egyéb munkavégzéssel eltöltött időt. Ezeket az adatokat mind a fedélzeti egység, mind pedig a kártya tartalmazza, az előbbi hozzávetőleg 365 nap adatainak tárolására képes, az utóbbi pedig körülbelül 28 napot tud tárolni. A digitális tachográf adatait rendszeres időközönként le kell tölteni.

Jelentkezés feltétele

A tachográf tanfolyam elvégzésének feltétele nincs

Szükséges okmányok
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya

Tanfolyam menete

Az oktatás egy napos és az előzetesen megbeszélt időpontban történik.

Vizsga

A képzést követően hatósági vizsga nincs, a képzésről Tanúsítvány-t állítunk ki.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Digitális tachográf kezelésére felkészítő tanfolyam 15 000 Ft Jelentkezés