Bár az építőipar teljesítménye igen hullámzó, mégis egy olyan iparág, ami sokak számára vonzó, és folyamatosan szükség is van a jól képzett munkaerőre. Ahhoz, hogy Ön gépkezelőként tudjon elhelyezkedni ezen a területen, mindenképpen el kell végeznie a megfelelő szakirányú OKJ-s tanfolyamot, enélkül ugyanis nem állhat munkába.

Építő és anyagmozgató gép kezelője

Építő és anyagmozgató gép kezelője

Emelőgépkezelő OKJ-s tanfolyamok

Ha Ön emelőgépkezelő szeretne lenni, és valamennyi feltételnek megfelel, akkor az OKJ-s tanfolyam elvégzése után képes lesz a helyhez rögzített, azaz nem önjáró üzemű emelőgépek kezelésére, úgy mint híd- és futódaruk, az emelőasztalok és emlőállványok, valamint a villamosemelők.

A bizonyítvány birtokában nem csak az építőiparban helyezkedhet el, de választhatja a logisztikát, a raktározást, vagy éppen a szállítmányozás területét is. Ezenfelül arra is lehetősége van, hogy további gépcsoportokra is képesítést szerezzen, így növelve az esélyeit a munkaerőpiacon.

Földmunkagép kezelő OKJ-s tanfolyamok

Az építőiparban az előkészítő földmunkáknak is nagyon fontos szerepük van, ezért egy földmunkagép kezelő OKJ-s tanfolyam elvégzése után is számos állásajánlat közül választhat. A bizonyítvány megszerzése után a különféle helyhez kötött üzemű rakodó-, földmunka- és szállítógépek kezelésére lesz jogosult, mint például a hengerek, szivattyúk, illetve vibrációs, tömörítő lapok.

Természetesen a földmunkagép kezelő OKJ-s tanfolyamok esetében is lehetőség van egyszerre több gépcsoport kezelésének elsajátítására, hogy valóban felkészült legyen, illetve az önjáró munkagépek, mint amilyen a lánctalpas kotró, vagy a traktoralapú univerzális földmunkagép irányítására is szakképesítést szerezhet. Jelentkezzen még ma tanfolyamainkra!

Hasonló cikkek

Hárman párban A logisztika és a raktározás napjaink egyik gazdasági húzó ágazata, ebből adódóan folyamatos igény van a szakképzett targoncavezetőkre, amihez OKJ tar...
Targoncázás szerelemből A targonca jogosítvány megszerezése, évek óta a legnépszerűbb OKJ-s képzés Magyarországon. Az igazat megvallva, ennek van egy olyan oldala is, hogy az...
Fókuszban az anyagmozgatás Mindössze 8. általános iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság és a hatósági vizsga időpontjáig betöltött 18. éves életkor szükséges ahhoz, hogy ...
Targonca vizsga és munkavállalás Ha valaki sikeresen letette a targonca vizsgát és képesítést szerzett annak használatára, akkor számos területen vállalhat munkát, kezdve a nagyobb ár...

Minden vélemény számít!

Ossza meg velünk a gondolatait, véleményét a cikkel kapcsolatban vagy ha kérdése van, tegye fel őket a hozzászólásokban itt vagy a közösségi médiákon! Ha tetszett a cikkünk, like-oljon minket Facebook-on, kövessen Instagram-on vagy Twitter-en, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, akciókról és cikkekről a jövőben sem!