Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Személygépkocsis személyszállító gépkocsivezető (különbözeti képzés)

Indul: 2019. január 18.
Vizsga: 2019. január 24.

Ismertető

A 176/2015. (VII. 7.) Korm. rendelet 11. §., 5. sz. Melléklet  6.pontja  előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Amennyiben Ön személytaxis személyszállító vizsgával rendelkező személy és személygépkocsis személyszállító szolgáltatói vizsgaigazolást szeretne szerezni, akkor ezt a különbözeti képzést kell elvégeznie.

Személygépkocsis személyszállító: A személygépkocsis személyszállítás sokban hasonlít a taxizáshoz, de olyan gépkocsival történik, amelyben nincs taxióra. A tevékenységnek kapcsolódnia kell valamely szálláshely-hasznosítási, idegenforgalmi, turisztikai, sport, kulturális, stb. tevékenységhez. Közös néven ezeket főszolgáltatásnak hívják. A tevékenység gyakorlásának előfeltétele a személytaxis személyszállító vizsga.

Jelentkezés feltételei

Különbözeti képesítést az a gépkocsivezető szerezhet - különbözeti személygépkocsis személyszállító vizsgát az tehet -, aki már rendelkezik taxigépkocsis személyszállító alapképesítéssel.

Szükséges okmányok
  • érvényes jogosítvány
  • személyi igazolvány
  • lakcímbejelentő kártya
  • taxigépkocsivezetői képzési bizonyítvány

Tanfolyam menete

Vasárnap 09:00-től 17:00-ig. A tanfolyamon való részvétel kötelező.

Vizsga

A különbözeti személygépkocsis személyszállító vizsga a hatóság által kijelölt időpontban történik. A sikeres személyszállító vizsga esetén a tanuló hatósági bizonyítványt kap.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Gyakorlati
vizsga

országos közlekedés-földrajzi és térképolvasási ismeretek, általános idegenforgalmi ismeretek, valamint korszerű fedélzeti navigációs és elektronikai rendszerek ismerete

Nincs

Van

Nincs

További ajánlott tanfolyamok

A személyszállító vizsgát követően javasoljuk a személyszállító vállalkozói tanfolyam elvégzését, mellyel szakmai irányító munkakört tölthet be, vagy saját vállalkozást indíthat.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • Személygépkocsis személyszállító gépkocsivezető (különbözeti) 14 000 Ft Jelentkezés