OKJ-s Targoncavezető kiegészítő +2 géptípusra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Amennyiben Ön az OKJ-s Targoncavezetői tanfolyam keretén belül a maximális három targonca-típusra kíván egyszerre levizsgázni, akkor természetesen erre is lehetősége van. Ebben az esetben az online jelentkezési lapon két elemet kell bejelölnie:

  • Az első az "OKJ-s Targoncavezető egy gépcsoportra", mely az alap targoncavezetői tanfolyamot foglalja magába, valamint
  • az "OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 2 gépcsoportra" sort is jelölje be.

A megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Választható gépcsoportok a targoncavezetői tanfolyamon

  • vezetőüléses targonca (3324)
  • vezetőállásos targonca (3313)
  • gyalogkíséretű targonca (3312)

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

Sajátítsa el mindhárom targoncatípus kezelését a targoncavezetői tanfolyamon!

A targonca a legtöbb raktárban elengedhetetlen eszköz; raklapmozgatásra, rakodásra, tárolásra, nehéz súlyok emelésére használják. Ha ön is a logisztika, a raktározás területén képzeli el a jövőjét, érdemes elvégeznie egy targoncavezetői tanfolyamot, hogy biztonsággal kezelhesse ezt a nélkülözhetetlen gépet. Ha most tervezi, hogy jelentkezik a targoncavezetői tanfolyamra, érdemes megfontolnia, hogy nem szeretne-e egyszerre mindhárom targoncatípusra képesítést szerezni; hiszen így háromszor akkora eséllyel talál állást például egy logisztikai vagy szállítmányozó cégnél, illetve egy nagyvállalat raktárában.

Vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncák

A három alap targoncatípus a vezetőüléses, a vezetőállásos és a gyalogkíséretű targonca; ha elvégzi a targoncavezetői tanfolyamot és a kiegészítő képzést is a plusz 2 géptípusra, mindhármat kezelheti hivatalosan. A vezetőüléses, a vezetőállásos és a gyalogkíséretű targoncákat széles körben alkalmazzák a raktárakban: ezek a gépek nemcsak az anyagmozgatást könnyítik meg, hanem növelik a raktári dolgozók biztonságát, és lehetővé teszik a raktározott áruk hatékonyabb elrendezését. Meghajtás szempontjából a targonca lehet elektromos vagy gázüzemű; de például az adott gép emelési magassága is fontos szempont.

A különböző típusú targoncák alkalmazási területe

A plusz 2 gépcsoportra szóló targoncavezetői tanfolyamot, elsajátíthatja többek közt a vezetőüléses targonca kezelését. Ennek a géptípusnak több fajtája is létezik, mint az emelővillás targonca; a vezetőt is emelő árugyűjtő, azaz komissiózó targonca; a vontató és szállító targonca; illetve az önjáró utaslépcső. A targoncavezetői tanfolyamon ezenkívül a vezetőállásos és a gyalogkíséretű targonca kezelését is elsajátíthatja. Utóbbit elsősorban speciális konténerek és nyitott paletták mozgatásánál használják, amennyiben a rakomány áthelyezéséhez kis terület áll rendelkezésre. A gyalogkíséretű targoncák emelési magassága általában 3-5,5 méter. Amennyiben a logisztika területén szeretne elhelyezkedni itthon vagy külföldön, és mindhárom targoncatípus kezelését elsajátítaná, a targoncavezetői tanfolyamra való jelentkezéskor jelölje meg a plusz 2 géptípusra kiegészítő tanfolyamot is!

  • OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 2 gépcsoportra 20 000 Ft Jelentkezés