OKJ-s Targoncavezető kiegészítő +1 géptípusra

Indul: 2020. január 21.
Vizsga: 2020. február 04.

Ismertető

Amennyiben Ön OKJ-s Targoncavezetői tanfolyamon két targonca-típusra kíván egyszerre levizsgázni, erre lehetősége van. Ebben az esetben az online jelentkezési lapon két elemet kell bejelölnie:

  • Az első az "OKJ-s Targoncavezető egy gépcsoportra", mely az alap tanfolyam, továbbá
  • az "OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 1 gépcsoportra" sort is jelölje be.

A megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Választható gépcsoportok

  • vezetőüléses targonca (3324)
  • vezetőállásos targonca (3313)
  • gyalogkíséretű targonca (3312)

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

Sajátítsa el még egy targoncatípus kezelését, és találjon könnyebben állást!

Ha fizikai munkát szeretne végezni, és leginkább a logisztika, a szállítmányozás vagy a raktározás területén képzeli el a jövőjét, egy targonca tanfolyamot elvégezve, targoncavezetőként nagy eséllyel állást találhat. A targonca ugyanis a raktárokban széles körűen használt eszköz, amely nagy segítséget nyújt raklapmozgatásnál, rakodásnál, tárolásnál és nehéz súlyok emelésénél. Az eszköz, melynek kezelése targonca tanfolyamon sajátítható el, az anyagmozgatás megkönnyítése mellett a munka biztonságát és hatékonyságát is növeli.

A vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncák közül két típust is kezelhet

Amennyiben targoncavezetőként helyezkedne el, a targonca tanfolyamra való jelentkezéskor érdemes megfontolnia, hogy a három géptípus (vezetőüléses, vezetőállásos, gyalogkíséretű) közül ne csak egy, hanem még valamelyik gép kezelését is elsajátítsa. Hiszen, két képesítéssel a kezében előnnyel indul azon munkakeresőkkel szemben, akik csak egyféle típusú targoncát tudnak kezelni. Akkor is érdemes elvégeznie a targonca tanfolyam mellett a plusz egy géptípus kezelését lehetővé tevő kiegészítő képzést, ha az alap targonca tanfolyamon már túl van, ám az ön által választott targonca kezelőjeként jelenleg nem talál állást. Szintén ajánljuk a targonca tanfolyamot, ha pályát szeretne módosítani, és az újonnan választott iparágban jellemzően egy másik típusú targoncát használnak.

Plusz 2 géptípus kezelését is elsajátíthatja

A plusz egy géptípus kezelését lehetővé tevő kiegészítő képzés mellett olyan kiegészítő targonca tanfolyamon is részt vehet, amelyen nem plusz 1, hanem plusz 2 géptípus kezelését is elsajátíthatja. Ez akkor ideális, ha még nem biztos benne, hogy az anyagmozgatás területén belül pontosan milyen munkakörben szeretne elhelyezkedni; illetve, ha olyan iparágban keres munkát, ahol vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncákat egyaránt alkalmaznak. Akkor is érdemes jelentkeznie kiegészítő targonca tanfolyamunkra, ha a tanfolyam túl messze van a lakhelyéhez képest, ugyanis hallgatóinknak kedvező áron tudunk szálláshelyet biztosítani.

  • OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 1 gépcsoportra 7 000 Ft Jelentkezés