OKJ-s Emelőgépkezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) kiegészítő +2 gépcsoportra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Ha három (nem önjáró) emelőgép-típusra kíván egyszerre levizsgázni, erre lehetősége van. Ebben az esetben a jelentkezési lapon két elemet kell bejölnie:

  • Az első az "OKJ-s Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) egy gépcsoportra", mely az alap tanfolyam, továbbá
  • az "OKJ-s Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) kiegészítő + 2 gépcsoportra" sort is jelölje be.

A megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Választható gépcsoportok

  • Híd- és futódaruk (alulról-, felülről- fülkés- és rádióvezérlésű)
  • szintkülönbség kiegyenlítők, csápos emelők
  • árbóc-, bakdaruk, stb.
  • Emelőasztalok, emlőállványok
  • Villamosemelők (futómacska, emelődob)

Egyszerre három gépcsoportra is leteheti az emelőgép vizsgát

Ha emelőgépkezelőként szeretne elhelyezkedni, hogy helyhez kötött (nem önjáró) üzemű emelőgépekkel, alulról vagy felülről vezérelt, fülkés és rádióvezérlésű híd- és futódarukkal, emelőasztalokkal, emelőállványokkal vagy villamosemelőkkel (futómacskával vagy emelődobbal) dolgozhasson, emelőgép vizsgát kell tennie. A vizsga sikeres letételéhez szükséges ismereteket egy OKJ emelőgépkezelői tanfolyamon sajátíthatja el.

Háromszorozza meg az esélyeit egy új állásra!

A tanfolyam keretében arra is lehetősége van, hogy egyszerre ne csak egy, hanem két, sőt, három emelőgéptípus kezeléséhez is megszerezze a képesítést. Ez akkor előnyös, ha még nem tudja pontosan, az építőipar vagy a logisztika melyik területén szeretne elhelyezkedni (mely típusú emelőgépet használná nap mint nap); többféle emelőgép működése is érdekli; illetve ha nagyobb esélyt szeretne kapni a minél gyorsabb elhelyezkedésre. Hiszen, ha nemcsak egy, hanem három típusú gépcsoportot is kezelni tud, háromszor akkora eséllyel talál munkát egy építőipari vagy logisztikai vállalatnál Magyarországon vagy külföldön. Az OKJ-s tanfolyamra való jelentkezés előtt válassza ki, hogy a fent említettek közül melyik három gépcsoportra kívánja letenni az emelőgép vizsgát.

Emelőgépvizsgával az építőipar vagy a logisztika területén is könnyen munkát találhat

Az emelőgép vizsga letétele után három különböző típusú nem önjáró, azaz helyhez kötött emelőgépet irányíthat. Ezeket az emelőgépeket jellemzően az építőipar, a logisztika és a raktározás területén használják. Fontos jellemzőjük, hogy nem képesek kerekeken gördülve helyet változtatni, hanem forgáskörzetükben dolgoznak, vagy egy darupályán mozognak. Az emelőgép vizsga megszerzéséhez szükséges OKJ-s tanfolyamon elsajátíthatja például ezen emelőgépek biztonságos használatát. Ezekre az ismeretre feltétlenül szüksége van, hiszen az építőiparban vagy a logisztikában jellemzően nagy tömegű anyagokkal és rakományokkal dolgoznak; így ezek mozgatása rendkívül veszélyes lenne, ha a gépkezelő munkatárs nem rendelkezne az előírt ismeretekkel. OKJ-s tanfolyamunkon minden olyan ismeretet elsajátíthat, amely ahhoz kell, hogy hivatalosan emelőgépkezelőként dolgozhasson vállalkozóként vagy alkalmazottként.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!