OKJ-s Emelőgépkezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) kiegészítő +2 gépcsoportra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Vizsga: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Ha három (nem önjáró) emelőgép-típusra kíván egyszerre levizsgázni, erre lehetősége van. Ebben az esetben a jelentkezési lapon két elemet kell bejölnie:

  • Az első az "OKJ-s Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) egy gépcsoportra", mely az alap tanfolyam, továbbá
  • az "OKJ-s Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) (nem önjáró) kiegészítő + 2 gépcsoportra" sort is jelölje be.

A megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Választható gépcsoportok

  • Híd- és futódaruk (alulról-, felülről- fülkés- és rádióvezérlésű)
  • szintkülönbség kiegyenlítők, csápos emelők
  • árbóc-, bakdaruk, stb.
  • Emelőasztalok, emlőállványok
  • Villamosemelők (futómacska, emelődob)

Egyszerre három gépcsoportra is leteheti az emelőgép vizsgát

Ha emelőgépkezelőként szeretne elhelyezkedni, hogy helyhez kötött (nem önjáró) üzemű emelőgépekkel, alulról vagy felülről vezérelt, fülkés és rádióvezérlésű híd- és futódarukkal, emelőasztalokkal, emelőállványokkal vagy villamosemelőkkel (futómacskával vagy emelődobbal) dolgozhasson, emelőgép vizsgát kell tennie. A vizsga sikeres letételéhez szükséges ismereteket egy OKJ emelőgépkezelői tanfolyamon sajátíthatja el.

Háromszorozza meg az esélyeit egy új állásra!

A tanfolyam keretében arra is lehetősége van, hogy egyszerre ne csak egy, hanem két, sőt, három emelőgéptípus kezeléséhez is megszerezze a képesítést. Ez akkor előnyös, ha még nem tudja pontosan, az építőipar vagy a logisztika melyik területén szeretne elhelyezkedni (mely típusú emelőgépet használná nap mint nap); többféle emelőgép működése is érdekli; illetve ha nagyobb esélyt szeretne kapni a minél gyorsabb elhelyezkedésre. Hiszen, ha nemcsak egy, hanem három típusú gépcsoportot is kezelni tud, háromszor akkora eséllyel talál munkát egy építőipari vagy logisztikai vállalatnál Magyarországon vagy külföldön. Az OKJ-s tanfolyamra való jelentkezés előtt válassza ki, hogy a fent említettek közül melyik három gépcsoportra kívánja letenni az emelőgép vizsgát.

Emelőgépvizsgával az építőipar vagy a logisztika területén is könnyen munkát találhat

Az emelőgép vizsga letétele után három különböző típusú nem önjáró, azaz helyhez kötött emelőgépet irányíthat. Ezeket az emelőgépeket jellemzően az építőipar, a logisztika és a raktározás területén használják. Fontos jellemzőjük, hogy nem képesek kerekeken gördülve helyet változtatni, hanem forgáskörzetükben dolgoznak, vagy egy darupályán mozognak. Az emelőgép vizsga megszerzéséhez szükséges OKJ-s tanfolyamon elsajátíthatja például ezen emelőgépek biztonságos használatát. Ezekre az ismeretre feltétlenül szüksége van, hiszen az építőiparban vagy a logisztikában jellemzően nagy tömegű anyagokkal és rakományokkal dolgoznak; így ezek mozgatása rendkívül veszélyes lenne, ha a gépkezelő munkatárs nem rendelkezne az előírt ismeretekkel. OKJ-s tanfolyamunkon minden olyan ismeretet elsajátíthat, amely ahhoz kell, hogy hivatalosan emelőgépkezelőként dolgozhasson vállalkozóként vagy alkalmazottként.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!