OKJ-s Targoncavezető kiegészítő +1 géptípusra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Amennyiben Ön OKJ-s Targoncavezetői tanfolyamon két targonca-típusra kíván egyszerre levizsgázni, erre lehetősége van. Ebben az esetben az online jelentkezési lapon két elemet kell bejelölnie:

  • Az első az "OKJ-s Targoncavezető egy gépcsoportra", mely az alap tanfolyam, továbbá
  • az "OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 1 gépcsoportra" sort is jelölje be.

A megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Választható gépcsoportok

  • vezetőüléses targonca (3324)
  • vezetőállásos targonca (3313)
  • gyalogkíséretű targonca (3312)

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Sajátítsa el még egy targoncatípus kezelését, és találjon könnyebben állást!

Ha fizikai munkát szeretne végezni, és leginkább a logisztika, a szállítmányozás vagy a raktározás területén képzeli el a jövőjét, egy targonca tanfolyamot elvégezve, targoncavezetőként nagy eséllyel állást találhat. A targonca ugyanis a raktárokban széles körűen használt eszköz, amely nagy segítséget nyújt raklapmozgatásnál, rakodásnál, tárolásnál és nehéz súlyok emelésénél. Az eszköz, melynek kezelése targonca tanfolyamon sajátítható el, az anyagmozgatás megkönnyítése mellett a munka biztonságát és hatékonyságát is növeli.

A vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncák közül két típust is kezelhet

Amennyiben targoncavezetőként helyezkedne el, a targonca tanfolyamra való jelentkezéskor érdemes megfontolnia, hogy a három géptípus (vezetőüléses, vezetőállásos, gyalogkíséretű) közül ne csak egy, hanem még valamelyik gép kezelését is elsajátítsa. Hiszen, két képesítéssel a kezében előnnyel indul azon munkakeresőkkel szemben, akik csak egyféle típusú targoncát tudnak kezelni. Akkor is érdemes elvégeznie a targonca tanfolyam mellett a plusz egy géptípus kezelését lehetővé tevő kiegészítő képzést, ha az alap targonca tanfolyamon már túl van, ám az ön által választott targonca kezelőjeként jelenleg nem talál állást. Szintén ajánljuk a targonca tanfolyamot, ha pályát szeretne módosítani, és az újonnan választott iparágban jellemzően egy másik típusú targoncát használnak.

Plusz 2 géptípus kezelését is elsajátíthatja

A plusz egy géptípus kezelését lehetővé tevő kiegészítő képzés mellett olyan kiegészítő targonca tanfolyamon is részt vehet, amelyen nem plusz 1, hanem plusz 2 géptípus kezelését is elsajátíthatja. Ez akkor ideális, ha még nem biztos benne, hogy az anyagmozgatás területén belül pontosan milyen munkakörben szeretne elhelyezkedni; illetve, ha olyan iparágban keres munkát, ahol vezetőüléses, vezetőállásos és gyalogkíséretű targoncákat egyaránt alkalmaznak. Akkor is érdemes jelentkeznie kiegészítő targonca tanfolyamunkra, ha a tanfolyam túl messze van a lakhelyéhez képest, ugyanis hallgatóinknak kedvező áron tudunk szálláshelyet biztosítani.

  • OKJ-s Targoncavezető kiegészítő + 1 gépcsoportra 10 000 Ft Jelentkezés