OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjáró) kiegészítő +2 gépcsoportra

Indul: Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ismertető

Ha három (önjáró) földmunkagép-típusra kíván egyszerre levizsgázni, erre lehetősége van. Ebben az esetben a jelentkezési lapon az "OKJ-s Földmunkagép-kezelő (önjáró)" mellett a kiegészítés +2 gépcsoportra sort is jelölje be, és a megjegyzésbe írja be azokat a gépcsoportokat, amelyekre képesítést kíván megszerezni.

Földmunkagépek

  • traktoralapú univerzális földmunkagép (kód: 1111) 
  • gumikerekes kotrók (kód: 1212)
  • lánctalpas kotrók (kód: 1222) 
  • kényszertömörítésű szilárd hulladék gyűjtő és szállító gépek (3627)
  • hidraulikus rakodók, homlokrakodók, forgórakodók, teleszkópos rakodók (4511) 

kiemelt géptípusokkal rendelkezünk, minden más géptípus esetén csak akkor vállaljuk az oktatását, ha a Hallgató gondoskodik a gépről azoktatásra és a vizsgára, vagy a gép bérlése esetén a gép bérleti díjának megfizetését vállalja.

Szállás lehetőségek a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest?
Ez ne legyen probléma!  Ismerjük a budapesti szálláshelyeket: van köztük hotel, panzió és munkásszállás is, különböző árkategóriákban.
Segítünk Önnek abban, hogy  azok közül a szállások közül válasszon egy olyat, amelyik a legközelebb van az iskolánkhoz, színvonalában, árban, szolgáltatásban a legjobbat nyújtja, ami minden szempontból megfelel Önnek.
Így a tanfolyam ideje alatt nem kell plusz útiköltséget fizetnie, és  a szállásdíjjal együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

  • OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjáró) kiegészítő + 2 gépcsoportra 20 000 Ft Jelentkezés