Tudta, hogy az oldalon jelenleg is érvényes kedvezményeket kínálunk Önnek, amit a jelentkezésnél felhasználhat? Részletekért kattintson ide!

5% kedvezmény minden tanfolyam képzési díjából! Bárki, aki a tanfolyam jelentkezési határideje előtt legkésőbb 5 munkanappal iskolánkban személyesen jelentkezik és befizeti a tanfolyam díját, 5% kedvezményt kap a tanfolyam képzési díjából. Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

ADR kiterjesztés más tartányos árucsoportra

Indul: 2019. január 28.
Vizsga: 2019. január 30.

Ismertető

Az ADR Egyezmény B melléklet 8.2 fejezet előírásainak megfelelő szaktanfolyam.

Bármely hiányzó egy, vagy több tartányos árucsoportra utólag kiterjesztő vizsgát tehet. A képzést az alap tanfolyamokhoz párosítva végezzük. A tanfolyam elvégzésének feltétele a bármelyik, meglévő és érvényes ADR tartányos bizonyítvány megléte. Ha a régi bizonyítvány lejárt, azt kiterjeszteni már nem lehet. A tanfolyamon a részvétel kötelező, hiányzás esetén a hallgató vizsgára nem bocsátható! Tantárgyi felmentések nem adhatók.

Tantárgyak megnevezése

Írásbeli vizsga

Szóbeli vizsga

Speciális ismeretek T2, T3, T5.1-9

Teszt

Van

Az intézmény által nyújtott ingyenes felnőttképzési szolgáltatások

Tudásmérés

A meglévő tudás beszámítását lehetővé tevő a jelentkező kérésére történik. A beszámítás lehetőségéről, illetve a meglévő tudás egyéb módon történő figyelembevételéről a felmérés eredménye alapján a képzésért felelős vezető dönt. Miután felmentésre nincs lehetőség a felmérés eredménye csak tájékoztató jellegű.

Képzési tanács

A tanfolyam elvégzését követően GKI gépkocsivezetői tanfolyamokat végezhet.

Tanfolyam

Hétfőtől keddig 08:00-tól 16:00-ig, szerdán 08:00-tól 12:00-ig (a választott árucsoporttól függően). 

Hatósági vizsga

Írásbeli/gyakorlati: szerda 12:00, sikeres vizsga esetén hatósági bizonyítvány.

Kedvezményes szállás a tanfolyam idejére

Úgy gondolja, hogy ez a tanfolyam pont megfelelő lenne Önnek, de túl messze van a lakhelyéhez képest? Ez nem probléma! Iskolánk több panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, így a listaáraknál olcsóbban tudnak Önnek szálláshelyet ajánlani a tanfolyam idejére! Így a szállás és az utazás költségével együtt is olcsóbban és kényelmesebben tudja elvégezni tanfolyamunkat. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Árgarancia

Hiszünk abban, hogy iskolánk kínálja a legjobb áron ezt a tanfolyamot! Amennyiben Ön mégis megtalálná ezt a képzést máshol olcsóbban, ugyan ilyen feltételek mellett, akkor vállaljuk, hogy mi is azon az áron kínáljuk Önnek, ráadásul adunk 5.000 forint kedvezményt is! Ehhez nem kell mást tennie, mit felvenni velünk kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!

  • ADR Tartányos kiterjesztő 2 osztályra 30 500 Ft Jelentkezés
  • ADR Tartányos kiterjesztő 2, 3 osztályokra 42 500 Ft Jelentkezés
  • ADR Tartányos kiterjesztő 2, 5.1-9 osztályokra 42 500 Ft Jelentkezés
  • ADR Tartányos kiterjesztő 3 osztályra 30 500 Ft Jelentkezés
  • ADR Tartányos kiterjesztő 3, 5.1-9 osztályokra 42 500 Ft Jelentkezés
  • ADR Tartányos kiterjesztő 5.1-9 osztályra 42 500 Ft Jelentkezés